JEDAN SASTANAK REŠAVA SVE: Poznato je kada se odlučuje sudbina Aleksandra Mitrovića u Njukaslu!
Foto: Reuters

kuju se planovi

JEDAN SASTANAK REŠAVA SVE: Poznato je kada se odlučuje sudbina Aleksandra Mitrovića u Njukaslu!

Sledeće nedelje čelnici Njukasla razgovaraće o pojačanjima i prodaji pojedinih igrača
Objavljeno: 11:25h

Njukasl je uspeo da se vrati u Premijer ligu, pa su sada planovi engleskog kluba da pojačaju tim kako bi njihova uloga u predstojećoj sezoni bila što bolja, a srpski napadač Aleksandar Mitrović je na prodaju.

Sledeće nedelje je sastanak gazde Majka Ešlija i trenera Rafe Beniteza na kome bi trebalo da se reši koja je suma za pojačanja, a i ko bi to mogao biti.

foto: Profimedia

Pre navodima lokalnih medija Benitez od gazde zahtevati minimum 100.000.000 funti za pojačanja, što je je najavio i legendarni Alan Širer koji je čak izneo cifru od 150.000.000 britanskih novčanica.

U prethodne dve sezone, Svrake su potrošile 180.000.000 evra za dovođenje novajlija, tako da ove Benitezove želje nisu nerealne.

Njukasl bi mogao da izdvoji čak 35.000.000 evra za Gilfija Sigurdsona iz Svonsija, i sruši klupski rekord postavljen kupovinom Majkla Ovena pre 12 godina za 25.000.000 evra, a govori se i o dolasku Andrea Greja iz Barnlija i Harija Megvajera iz Hal Sitija.

Deo novca za pojačanja bi trebalo da bude obezbeđen prodajom trojice igrača, a prema lokalnim medijima to su srpski fudbaler Aleksandar Mitrović, Šansel Mbemba i Karl Darlou.

BONUS VIDEO: Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.