DETE PARTIZANA PRED TRANSFEROM OD 5 MILIONA EVRA: Ide na Ostrvo, kakva vest je odjeknula
FK Partizan, ilustracija, Foto: FK Partizan

lepo

DETE PARTIZANA PRED TRANSFEROM OD 5 MILIONA EVRA: Ide na Ostrvo, kakva vest je odjeknula

Ilić pred transferom iz snova u Čempionšip i to za fino obeštećenje

Objavljeno: 12:29h

Dete Partizana pred transferom iz snova - Andrej Ilić nalazi se pred transferom na Ostrvo i to u Kardif.

Dete Partizana je pažnju na sebe skrenulo igrama u norveškoj Valerengi i u velikom transferu ide u Čempionšip.

Kardif će da plati Valerengi fiksno četiri miliona evra, a moći će da zaradi još milion pod uslovom da Ilić odigra određeni broj mečeva i postigne 15 golova u sezoni u Čempionšipu, javljaju norveški mediji.

Dve nedelje su trajali pregovori dva kluba, činilo se da će da puknu u jednom trenutku, ali je velški klub izdvojio traženi novac kako bi dobio pojačanje tri dana pre zatvaranja prelaznog roka u Velikoj Britaniji.

Prvobitno je Valerenga tražila ukupan paket od 6,2 miliona, ali su se na kraju našli na pet miliona i dogovor je pao. Sada je preostao lakši deo posla, da Ilić dogovori lične uslove i to ne bi trebalo da bude problem. Ilić je za samo jednu polusezonu oduševio Kardif. Prošlog leta je stigao iz letonske Rige u Norvešku i dao 11 golova na 15 utkamca.

Pre toga je imao težak put, preko škole Partizana igrao je za Napredak i Javor, za koji je dao devet golova i obezbedio transfer u Rigu. Tamo je eksplodirao u kvalifikacijama za Ligu Evrope i tamošnjoj ligi, dao 40 golova dva sezone i otišao u Norvešku. Sada proživljava san kada se činilo da 23-godišnji Ilić iz Superlige Srbije ne može da napravi iskorak. Uspeo je i sada bi čak mogao da pojuri Premijer ligu jer je Kardif na šest bodova od plej-ofa.

Bonus video:

04:43

Partizan novogodišnji koktel Milorad Vučelić

(Espreso/Sportal/Miloš Simanović/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.