Srećan kraj jedne od najvećih fudbalskih bajki! Totija više nećemo gledati u kopačkama, ali Roma i te kako računa na njega!
Foto: AP

penzija

Srećan kraj jedne od najvećih fudbalskih bajki! Totija više nećemo gledati u kopačkama, ali Roma i te kako računa na njega!

Kako je rekao nekadašnji sportski direktor Sevilje, a sada funkcioner Rome, Toti će preuzeti "fotelju" direktora u klubu sa "Olimpika"
Objavljeno: 17:25h

Novi sportski direktor Rome Španac Monći saopštio je da će legenda "Vučice" i italijanskog fudbala Frančesko Toti na kraju sezone otići u penziju.

Kako je rekao nekadašnji sportski direktor Sevilje, a sada funkcioner Rome, Toti će preuzeti "fotelju" direktora u klubu sa "Olimpika".

- Što se tiče Totija, već sam upoznat sa odlukom kluba da je ovo njegova poslednja sezona, posle čega će postati direktor. Frančesko je Roma, ja želim da budem što bliži. Želim da naučim barem jedan procenat onoga što on zna - rekao je Monći.

Ostalo je da odluku o penzionisanju zvanično potvrdi i sam Toti, koji je celu karijeru proveo u Romi.

Da će Toti postati novi direktor rimskog kluba preneo je medijima i generalni menadžer Rome Maruo Baldisoni, ali 40-godišnji fudbaler nije želeo da potvrdi takve navode.

- O tome treba neko drugi da govori, a ne ja - istakao je Toti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.