PRAVO ZIMSKO POJAČANJE! Stiže vezista iz Rapida!
Foto: Starsport

NA RADARU JE

PRAVO ZIMSKO POJAČANJE! Stiže vezista iz Rapida!

Reč je o sjajnom fudbaleru

Objavljeno:

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole naciljao je prvo zimsko pojačanje u vidu Alekse Pejića, igrača bečkog Rapida, prenosi "Sport klub".

Igrač sredine terena se afirmisao u domaćem fudbalu noseći dres Proletera iz Novog Sada, sa kojim je igrao u elitnom rangu srpskog fudbala. Prošao je omladinsku školu Brodarca, sa beogradskim timom je igrao i u Ligi šampiona za mlade. Dobra izdanja u novosadskom timu su mu donela transfer u Belorusiju, u redove Šahtera iz Soligorska, sa kojim je osvojio i titulu prvaka. Leta 2022. godine Aleksa Pejić je postao član bečkih zeleno-belih, i uspeo je da sakupi 36 nastupa za prvi tim.

Aleksa Pejić
Aleksa Pejićfoto: Starsport

Ipak, povreda mu je omela karijera te je ove sezone prekomandovan u rezervni sastav. Stigao je i do dresa Orlova, za koje je nastupao u prijateljskim utakmicama protiv Paname i Dominikanske republike.

Aleksa Pejić bi pojačao vezni red Topolčana, mada na sličnim pozicijama nastupaju već Nikola Kuveljić, Milan Radin i Miloš Vulić. Eventualno bi stručni štab mogao da mu pronađe mesto u defanzivi, naročito u formaciji sa tri centralna beka, pošto je TSC ostao bez dvojica štopera ove zime, dok je Mateja Đorđević do leta van stroja zbog povrede.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Mozzart sport/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.