GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE I IGRA IGRICE, DOVELI MU PSIHIJATRA: Bogdanović isprozivao poznatog fudbalera u programu!
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/youtube/ UNA TELEVIZIJA

gledaoci su ostali u šoku

GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE I IGRA IGRICE, DOVELI MU PSIHIJATRA: Bogdanović isprozivao poznatog fudbalera u programu!

Nije se libio da kaže sve do detalja

Objavljeno: 12:10h

Nekadašnji srpski fudbaler Rade Bogdanović svojevremeno je skandalozno u programu uživo Radio-televizije Srbije govorio o napadaču Barselone, Usmanu Dembeleu. Francuski fudbaler imao je velikih problema na startu svoje epizode u Španiji, a Bogdanović je govorio da su razlog za to filmovi za odrasle i igranje igrica do kasno.

- Za apsurd života i vremena u kojem mi živimo. Čovek je plaćen sa bonusima 150 miliona evra. Dakle, toliko treba kliničkom centru Srbije da se totalno renovira, da bi se sedam miliona stanovnika Srbije kvalitetno lečilo. Dalje, 35 odsto vrednosti Komeracijalne banke iznosio je njegov transfer - počeo je Rade.

- FK Barselona angažovao mu je nutricionistu, da mu objasni da ne treba da se hrani u restoranima brze hrane. Onda su mu angažovali psihijatra, da mu objasni da profesionalni fudbaler ne treba da noću gleda porniće i da organizuje sa rođacima video-igre na profesionalnom nivou. Zamislite, čovek sa pet-šest miliona evra neto plate i sa tolikim transferom je to dozvolio sebi. Jeste on mlad, ali to je prosto vreme u kojem živimo - rekao je Bogdanović.

Prošlo je nekoliko godina od toga, Dembele je nastupio sa Francuskom na Mundijalu u Kataru i tamo doživeo poraz, a Bogdanović ga je opet kritikovao. Rekao je i da ga je "klub oženio". "Malo sam ga i prozivao, taman kad su ga oženili, ja sam očekivao da napravi nešto, a opet je zabrljao. Oženio se pre šest-sedam meseci, dobro igra, jako dobar na krilu, leva-desna noga. Mislim da ga je klub oženio. Odigrao je prvenstvo, očekivao sam dosta od njega, a trener ga je izveo u 42. minutu, ali realno drugi gol Argentine je fenomenalan, to odavno nismo videli. Zašto je Argentina pobedila? Jer su četvorica igrača odigrala iz jednog ili dva dodira, proigravanje, Mesijev gol...", rekao je Bogdanović u studiju RTS-a.

Dembele je u međuvremenu otišao iz Barselone, u kojoj je na 185 utakmica dao 40 golova i nikad nije opravdao obeštećenje od 135 miliona evra, koliko su Katalonci izdvojili da ga dovedu. Ove sezone u dresu Pari Sen Žermena Dembele je dao gol na 27 utakmica, uz 10 asistencija.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Mondo/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.