ZVANIČNO! Miljenik Delija ZAVRŠIO sa Zvezdom! Predstavljen u novom klubu!
Delije slave sa fudbalerima Zvezde, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

KRAJ

ZVANIČNO! Miljenik Delija ZAVRŠIO sa Zvezdom! Predstavljen u novom klubu!

Blistavi fudbaler

Objavljeno:

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović u ponedeljak je i zvanično predstavljen kao novi član MLS tima Njujork sitija.

Ugovor je potpisan do 2028. godine sa opcijom produženja za još godinu dana:

- Jovan je napadač koji je, iako ima samo 18 godina, već stekao iskustvo u domaćim takmičenjima i u Ligi šampiona. Bio je jedan od najtraženijih mladih napadača u Evropi, tako da je posebno drago što je, uprkos raznim drugim ponudama, izabrao Njujork Siti kao najbolje mesto za razvoj svoje karijere - rekao je sportski direktor Dejvid Li.

Mijatović je istakao da se oseća neverovatno:

- Neverovatan je osećaj biti deo FK Njujork. Ponosan sam što u ovom klubu ostvarujem jedan od svojih profesionalnih snova. Uzbuđen sam što ću se pridružiti timu i što imam priliku da igram sa svojim saigračima i stručnim štabom i predstavljam ovaj klub. Jedva čekam da zaigram pred našim navijačima, da postignem što više golova i dam im nešto za navijanje. Neka se spremi Njujork - poručio je Jovan Mijatović.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.