SVE SE TRESE! Srđan Jovanović sudi DERBI?
Srđan Jovanović, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Iskusni sudija

SVE SE TRESE! Srđan Jovanović sudi DERBI?

Dobija poverenje

Objavljeno:

Najbolji srpski fudbalski sudija Srđan Jovanović, kandidat je da sudi mečeve hrvatskim timovima Hajduku iz Splita, Rijeci i Dinamu iz Zagreba, pišu tamošnje "Sportske novosti".

Jovanović bi tako trebao da do kraja tekuće sezone sudi hrvatskim velikanima, a vrlo je moguće da stane na centar u jednom od derbija u Hrvatskoj, pre svega na meču Dinama i Hajduk.

Derbi Hajduka i Dinama
Derbi Hajduka i Dinamafoto: Li Xuejun / Xinhua News / Profimedia

- Ko bi mogao da vodi naše derbije? Verovatno su najveća šansa susedne države, pa se ne bi trebalo čuditi ako se na utakmici Hajduk – Dinamo sa pištaljkom pojavi Slovenac Slavko Vinčić ili Irfan Peljto iz BiH ili Srbin Srđan Jovanović, ili neki četvrti tih država. U HNS-u nije precizno definisano iz kojih će država pokušati dovesti da dovedu sudije, mogu to da budu i Italijani, Nemci, Holanđani... ali prema onome što se može čuti iz Sudijske komisije to nije lak posao pa bi sa susedima mogla da bude najveća šansa - pišu Sportske Novosti.

Do polovine marta bi trebalo u Hrvatskoj da znaju da li će postići dogovor sa Savezima iz regiona.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/Sportske novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.