SRBIJA OSTAJE BEZ VELIKOG ADUTA? Oglasili se iz FSS!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

sve je jasno

SRBIJA OSTAJE BEZ VELIKOG ADUTA? Oglasili se iz FSS!

Reč je o pravom majstoru fudbala

Objavljeno:

Već dugo vremena vodi se polemika oko toga hoće li talentovani fudbaler Aleksandar Pavlović obući dres reprezentacije Srbije.

Danas je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi saopštio spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Rusijom i Kiprom, ali na tom spisku nije se našlo ime o kom proteklih dana bruji Srbija.

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije koju je predvodio direktor A tima Stevan Stojanović bila je prethodnog vikenda u Minhenu. Povod je bio sastanak sa roditeljima igrača minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića.

Aleksandar Pavlović
Aleksandar Pavlovićfoto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

Razgovor na kojem je prisustvovao talentovani fudbler imao je jednu centralnu i najvažniju temu.

- Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze obe strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije.

Stevan Dika Stojanović
Stevan Dika Stojanovićfoto: Fudbalski savez Srbije

- I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Nemačkoj. Imamo apsolutno razumevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije - rekao je direktor A tima Stevan Stojanović.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.