Ni domaći teren im ne vredi! Turci razmontirali Hrvate i zakucali ih na samo dno!
Foto: Reuters

kraj za hrvate

Ni domaći teren im ne vredi! Turci razmontirali Hrvate i zakucali ih na samo dno!

Mlada Hrvatska reprezentacija poražena po drugi put na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj
Objavljeno:

Hrvatska U17 reprezentacija upisala poražena je u drugoj utakmici Evropskog prvenstva koje se igra u Hrvatskoj. Na Rujevici je nakon poraza od Italije (0:1) Hrvati su izgubili od Turske 1:4.

Ovim porazom Hrvatska je izgubila sve izglede za prolazak u četvrtfinale, nakon dva kola je posljednja u grupi bez bodova, dok sve tri preostale reprezentacije, Španija, Italija i Turska, imaju po tri boda, a Španija i Italija tek treba da odigraju susret 2. kola.

Srbija ima evropskog prvaka u karateu!

Prva konkretna akcija Turske završila je pogotkom kapitena u 18. minutu, iako je mlada reprezentacija Hrvatske dobro počela nadmetanje.

Drugo poluvreme je teklo slično prvom, samo što su Turci iskoristili sve prilike koje su im se ukazale, a i kaznili Hrvate za propuštene.Turska je izvela odličan protivnapad u 49. minutu i povela sa 2:0.

foto: Reuters

Nadu u preokret nakratko je u 67. minuti vratio Antonio Marin koji je odlično reagovao nakon prolaska Šege po desnoj strani, ali Turci vraćaj gol već u narednih nekoliko minuta, a konačan rezultata 1:4 postavila u 80. minutu.

KO SU TOTI, DI NATALE, GRAVESEN, FELAINI U RADNIČKOM? Nemaju samo fudbaleri Zvezde i Partizana nadimke!

Hrvatska bi mogla izgubiti i teoretske izglede za četvrtfinale već kasnije tokom dana ukoliko Španija savlada Italiju ili taj susret završi nerešeno. U slučaju pobede Italije, Hrvatska će zadržati izglede za prolaz dalje, tada će joj trebati pobeda protiv Španije u utorak u Kostreni, dok će Italija morati da savlada Tursku.

BONUS VIDEO: IDEALNO ZA SPORTSKE ŠPICE! Završetak biciklističke trke pretvorio se u TOTALNI HAOS!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.