SPEKTAKL NAD SPEKTAKLIMA: Piksi, Mudrinić, Docić, pa Adžić! (VIDEO)
Luka Adžić, Foto: Starsport©

ISTORIJA

SPEKTAKL NAD SPEKTAKLIMA: Piksi, Mudrinić, Docić, pa Adžić! (VIDEO)

Majstorije o kojima bruji Srbija

Objavljeno: 11:25h

Fudbaler Čukaričkog Luka Adžić se upisao u istoriju srpskog fudbala, pošto je na meču protiv Spartaka iz Subotice postigao dva gola pravo iz kornera.

Nažalost, njegov tim nije uspeo da slavi uprkos spektakularnim pogocima, pa je konačan rezultat meča odigranog na Banovom Brdu bio 2:2.

Ažić se oglasio nakon sjajne partije i usput se podsetio sličnih majstorija Piksija, Mudrinića i Docića.

- Prvi put dajem takav gol na utakmici, ali radili smo juče na treningu to. Kod prvog kornera sam gađao prvu stativu, svi su igrači bili u golu i trener je rekao da gađam direktno, ka golu. Uigrana akcija je bila, sa idejom da neko izađe iz gola da proba da zakači loptu. Prvi gol je dakle i zasluga saigrača, zasmetali su golmanu - počinje Adžić priču za Mozzart Sport.

Drugi još lepši.

- Tu sam već dobio malo samopouzdanja, pa sam gađao drugu stativu, kao Docić u finalu Kupa. Da je udarim punom, pa da propadne. Kao nekad Piksi Stojković, bio sam mali, ali sam gledao snimak. Mada je on šutirao više sa efeom, tu je bilo dosta felša, ja sam gledao da je udarim preko pune.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Mudrinić je postigao dva gola iz kornera za samo dva minuta.

- A-ha-ha. Iskreno, ne pamtim tu utakmicu, ali baš pre no što smo se čuli neko mi je spomenuo tu utakmicu, to protiv Radničkog i 8:1. Pogledao sam snimak sada. Šta da kažem? Drago mi je što sam jedan od tih igrača. Značiće mi na polju samopouzdanja. Ponavljam, radili smo na treninzima. I nije uspelo, a-ha-ha. Mada je par puta bilo blizu, ali je neko zakačio loptu. S tim da nismo ni to uvežbavali nešto mnogo, možda par prekida. Uostalom, trening je jedno, utakmica drugo, ali nije slučajnost što sam tako gađao.

Izneo je svoje ambicije sa Čukaričkim u nastavku sezone.

- Po kvalitetu, mislim da smo po imenima zasigurno treća ekipa u Srbiji, ali to moramo da pokažemo. No, sezona je duga, ima i taj-plej of, baš evo sedim sa Nemanjom Tošićem i on kaže da je mnogo bodova u igri. Svi smo vrlo blizu, mala je bodovna razlika. Radnički može sada i da nas prestigne. Ali svi oni znaju da smo mi dobra ekipa i kada u završnom delu budemo igrali međusobno svi će ulaziti u mečeve protiv nas sa određenom dozom straha. Bićemo pravi kada bude trebalo.

Bonus video:

00:10

Gol Čukaričkog iz kornera

(Espreso/Mozzartsport/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.