POTRESNO: Nenad Lalatović je preživeo PRAVI PAKAO!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

"ŠOK, NEVERICA, KATASTROFA"

POTRESNO: Nenad Lalatović je preživeo PRAVI PAKAO!

Srpski trener ima tešku životnu priču

Objavljeno: 16:48h

Nenad Lalatović je jedinstvena figura u srpskom fudbalu i važi za nekoga ko bez dlake na jeziku govori o mnogim temama.

Trenutno je trener subotičkog Spartaka, dok je u karijeri vodio mnoge srpske klubove, među kojima su Crvena zvezda, Vojvodina, Radnički Niš, Radnički Kragujevac, Mladost itd.

Ono što je malo poznato je da bivši fudbaler ima tešku životnu priču.

On je pre nekoliko godina ispričao za "Mondo" da je na njegovu porodicu bilo bačeno "prokletstvo".

- Imao sam 16 godina kada su čudne stvari počele da se dešavaju mojoj porodici. Brata Sašu udario je autobus, policija nas je obavestila da je poginuo. Šok, neverica, katastrofa. Ležao je u mrtvačnici prekriven čaršavom. Stric Voja je nekako ubedio pokojne doktore Musulina i Repca da bar nešto pokušaju. Oni su ga odveli u bolnicu, operisali ga, zakrpili i pomoću aparata ga održavali u životu - rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Starsport©

- Sve se nekako urotilo protiv nas. Mama je umirala od raka, brat ležao u komi. Onda je tata čuo za neku babu u Bačkom Jarku koja se bavi crnom magijom i nije mu ostalo ništa drugo nego da se uhvati za poslednju slamku. Otišao je tamo i saznao da su na Aleksandra bačene čini.

- Baba je samo rekla da potražimo duksericu sa prugama i spalimo ono što je ušiveno sa unutrašnje strane. Otišli smo u bratov stan i čim smo otvorili orman ugledali smo zeleni duks. Kada smo ga izvrnuli, crni konac u obliku krsta je stajao odmah pored srca. Tata ga je spalio i posle tri, četiri dana brat se probudio iz kome.

- Prozvali su ga "fenomen". Bio je klinički mrtav i niko mu nije davao ni promil šansi da preživi. Kroz nekoliko dana je normalno hodao i skroz se oporavio. Molili smo babu da nam kaže ko je bacio čini na Sašu. Rekla je da zna, ali da ne sme nikako da nam otkrije.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Starsport

Najveći udarac u njegovom životu bila je smrt majke koja je izgubila bitku sa rakom. Tada je imao samo 16 godina.

- Mama je nažalost obolela od raka dojke, kasnije se proširio na kosti. To je ostavilo veliku traumu na mene. Sećam se kada sam sa tatom otišao poslednji put kod nje u posetu. Sedeli smo pored njene postelje, ustali da krenemo, a ona me je pozvala onim izmučenim glasom... Zamolila me da se sagnem da mi nešto šapne. Jedva je izustila: “Sine, samo da znaš, mama tebe voli najviše na svetu”. Uspeo sam nekako da kažem: “I ja tebe, mama”. Otišao sam i nikada je više nisam video. Patim i dan-danas.

Bonus video:

00:25

Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru

(Espreso sport/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.