Stari zvezdaši se ceo život kunu u genijalnog Piksija, a sada će i njihova deca saznati zašto je tako! (FOTO)
Foto: Promo

hit u najavi!

Stari zvezdaši se ceo život kunu u genijalnog Piksija, a sada će i njihova deca saznati zašto je tako! (FOTO)

A uputiće ih - Arsena Venger i Mišel Platini!
Objavljeno: 17:19h

Produkcijska kuća “Hit and Run”, reditelj Miloš Pušić, te producent i glumac Branislav Trifunović, upustili su se u veliki poduhvat i počeli snimanje dokumentarca o jednoj od najvećih legendi fudbala, Draganu Stojkoviću Piksiju.

PRAVILA, PRAVILA... Ove fudbalske propozicije nemaju nikakvog smisla, i tu su samo da nam kidaju živce! (VIDEO)

foto: Promo

Film radnog naziva “Piksi” trebalo bi da ugleda svetlost dana sledeće godine, a ekipa je do sada obišla više od deset zemalja, gde su razgovarali sa brojnim ličnostima iz sveta sporta, ne bi li prikupili što više informacija i publici što verodostojnije prikazali kako je izgledao životni i profesionalni put ove sportske zvezde.

Srpski fudbale, spremi se za APOKALIPSU! Srušiće se Petrovaradin, potopiti Srem, a od Fruške gore će postati nizija! (VIDEO)

foto: Promo

Veliku ulogu u kreaciji ovog dokumentarca ima i sam Piksi. Nakon što su postigli dogovor o snimanju, izjavio je da je njegova karijera takva kakva jeste, ali da nema ništa protiv da se ta karijera sagleda iz drugog ugla, jer je to način da se publici prenese poruka o posvećenosti i zalaganju koji su neizostavan deo svakog uspeha. Zbog toga je prepustio celu priču Milošu Pušiću i Branislavu Trifunoviću koji njegov rad strastveno prate još od klinačkih dana.

Partizan da izgubi šest utakmica službenim rezultatom!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.