Moca promovisan!  Vučelić ni reči o Milinkoviću, već o CIGARAMA! (VIDEO)

ponovo na mestu uspeha

Moca promovisan! Vučelić ni reči o Milinkoviću, već o CIGARAMA! (VIDEO)

Momčilo Vukotić ponovo je promovisan za predsednika Omladinske škole Partizana,a čelnici crno-belih nisu želeli da odgovaraju na pitanja vezana za problematičnu situaciju u klubu
Objavljeno: 17:36h

Legenda Partizana Momčilo Moca Vukotić, otišao je u penziju 31. jula ove godine sa mesta direktora Omladinske škole FK Partizan, a u četvrtak ga je potpredsednik kluba Milorad Vučelić promovisao u predsednika Omladinske škole na pres konferenciji koja je održana u beogradskom hotelu Zepter. - Partizanova škola fudbala ima dugačku tradiciju (prvi juniorski tim formiran je u proleće 1949. godine), i uvek smo se oslanjali na igrače iz svoje škole. Veliko je priznanje je što je naša škola druga u Evropi, odmah iza Ajaksove. Na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu je nastupalo čak pet igrača, koji su prošli našu omladinsku školu. U narednim generacijama biće puno igrača koji će nositi dres našeg kluba, a proći će školu Partizana - rekao je Vukotić.

Vukotić je prava ikona Partizana, fudbaler sa najviše odigranih utakmica – 791. U Humskoj je posle dugogodišnje igračke karijere (1968-1978, 1979-1984) bio i sportski direktor (1984-1986) i trener prvog tima (1988-1989). Kao fudbaler igrao je u Francuskoj (Bordo), a kao šef struke iskazao se i u Grčkoj (Panionios, PAOK, Levadiakos, Panseraikos), Kipru (Apolon Limasol, Nea Salamina, Etnikos Ahna) i Rumuniji (Farul Konstanca). Za reprezentaciju Jugoslavije je odigrao 14 utakmica i postigao četiri gola.
Čelnici Partizana Milorad Vučelić i Miloš Vazura nisu želeli danas da razgovaraju sa novinarima o statusu trenera Zorana Milinkovića, ali i o aktuelnoj situaciji u tom fudbalskom klubu, već samo o promociji Vukotića.

- Moca i ja delimo istu strast - prema pušenju. A ljudima koji imaju ljubav prema pušenju vatra je blizu usta, oni osećaju žar i nose ga u sebi. Imaju nešto božansko. Takvi ljudi su bliži Bogu. Taj dar se umnožava. Moca je nekad mogao dnevno da popuši i tri, tri ipo kutije (cigareta) - rekao je Vučelić i najavio odlazak na cigaretu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.