ZVANIČNO! Crvena zvezda dovela novog igrača! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

pao potpis

ZVANIČNO! Crvena zvezda dovela novog igrača! (VIDEO)

Rikardinjo će nositi broj 89, a potpisao je ugovor na dve godine, uz mogućnost produžetka na još godinu dana

Objavljeno: 17:53h

Nakon Filipa Stojkovića i Marka Gobeljića, novo pojačanje Crvene zvezde biće Rikardinjo, fudbaler iz Brazila koji će možda biti i najveće pojačanje ovog kluba.

RAJ ZA SKAUTE I MENADŽERE! Za ove igrače verovatno niste čuli, ali će ih za par nedelja tražiti pola Evrope! (VIDEO)

- Zadovoljstvo mi je da predstavim Rikardinja, novo pojačanje Crvene zvezde i igrača koji će prirasti za srce svim navijačima - rekao je Mitar Mrkela.

BOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!! Stojković ponovo u crno-belom!

EKSKLUZIVNO: Bivši trener Zvezde je kandidat za novog šefa stručnog štaba Partizana! Njegovo ime je šok za sve Grobare! (VIDEO)

Rikardo Kavalkante Mendeš, kako je puno ime ovog fudbalera, završio je sve sa upravom crveno-belih, a stiže na preporuku Vujadina Savića i Mendeša Kadua.

Princeza polako postaje kraljica! Najveći uspeh u karijeri furiozne Olge Danilović! (FOTO)

Rikardinjo je krilni napadač, nosio je dres Šerifa do sada i postigao je 15 golova u prethodnoj sezoni, uz 14 asistencija. Preferira da igrana levom krilu, ali nije mu problem da igra i desno, kao i u samom špicu.

Saša Đorđević je odabrao trenutak kada će Srbija saznati ono što je muči već mesecima! Rikardinjo će nositi broj 89, a potpisao je ugovor na dve godine, uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

- Znam da se od Brazilaca uvek najviše očekuje. Tako je i ovde. Očekujem da postignem mnogo golova, ali je bitnije da klub pobeđuje. Preferiram da igram po levom krilu, ali mogu da odgovorim i drugim zahtevima. Na suprtotnom boku, kao i u špicu - rekao je Rikardinjo i dodao:

- Puno sam slušao od Vujadina Savića o Beogradu. Nadam se da će nam se putevi ukrstiti!

Delije, odahnite! Krenuo je! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.