VIŠE PRIJATELJA U RUSIJI NEGO U SRBIJI: Intervju Grofa Božovića za ruske medije će dići veliku prašinu kod nas!
Foto: Saša Pavlić Koky

opet o srpskim medijima

VIŠE PRIJATELJA U RUSIJI NEGO U SRBIJI: Intervju Grofa Božovića za ruske medije će dići veliku prašinu kod nas!

Novi trener Arsenala je govorio da su novinari krivi za predstavljanje srpskog fudbala kao lošeg

Objavljeno:

Miodrag Grof Božović znao je u vreme dok je sedeo na klupi Crvene zvezde da zarati sa medijima nezadovoljan zbog načina njihovog izveštavanja.

On je u intervjuu za ruski "Sportekspres" to i ponovio, rekavši da srpski fudbal i nije toliko loš koliko ga loše mediji u našoj zemlji predstavljaju i da je zato komplikovano raditi ovde.

foto: Filip Plavčić

- Nije toliko loše u srpskom fudbalu koliko tamošnji mediji pišu. Sve je voema negativno, loše, loše… Ali mnogi igrači se dobro prodaju svake godine, teško je raditi dobar posao, sve je mnogo komplikovano - rekao je Božović.

U vreme dok je sedeo na klupi kluba sa Marakane istakao je da je odbio unosnu ponudu iz Kine i objasnio zašto je prihvatio ponudu Arsenala iz Tule.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Imao sam poziv iz Kine dok sam bio u Zvezdi, ali nisam mogao da odem. Kada sam otišao, pozvali su me iz Arsenala. Osećam se dobro u Rusiji, znam i jezik - rekao je on i istakao da više ima tu prijatelja nego u Beogradu i Srbiji.

- Biće mi drago da vidim mnoge ljude ovde. Imam ovde mnogo više drugova i prijatelja nego u Srbiji i Crnoj Gori - poručio je on.

foto: FK Spartak Moskva

Ruse je zanimalo i kakvo mišljenje ima o novom igraču Spartaka iz Moskve Marku Petkoviću, koga je u prethodne dve sezone trenirao na Marakani.

- Dobar je on igrač, može da pokrije stranu i nije loš tehničar. Iskoristiće šansu ako je dobije. Ja ga nisam zvao, jer mi nije potreban igrač na poziciji desnog beka.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijanje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.