SKANDAL KAKAV FUDBAL NIJE DOŽIVEO: Fudbaleri se međusobno samozadovoljavali u svlačionici i sve su snimali?! (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen/Facebook

i to posle tekme

SKANDAL KAKAV FUDBAL NIJE DOŽIVEO: Fudbaleri se međusobno samozadovoljavali u svlačionici i sve su snimali?! (VIDEO 18+)

Eksplicitan video snimak se vrlo brzo našao na Jutjubu

Objavljeno: 13:48h

Blago je rečeno da šok i neverica vladaju u brazilskoj javnosti posle najnovijeg skandala koji je potresao tamošnji fudbal, iako je reč o nižerazrednom i gotovo potpuno nepoznatom klubu.

Na internetu su procureli snimci fudbalera Sport klub Gauča na kojima se vidi kako se međusobno samozadovoljavaju u svlačionici, tačnije ispod tuševa.

Zbog toga su četvorica aktera sa videa dobili otkaze.

- Prekršili su disciplinu i zato su otpušteni. Nas ne zanima šta oni rade u slobodno vreme, ali ovo je bilo u klupskim prostorijama. Pozvao sam ih na razgovor u kancelariju i rekao im da im se obraćam kao otac, a ne kao predsednik kluba. Poručio sam im da idu kući i porodici kažu šta se dogodilo, da objasne šta su uradili - poručio je predsednik kluba.

Na snimku se vidi kako jedan igrač snima, dok drugi zadovoljava rukama dvojicu saigrača, a eksplicitan snimak se nalazi OVDE.

BONUS VIDEO: SAMO ZA ŽENSKE OČI: Golišavi Teo sa prijateljima razbija odbojku u bazenu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.