Živimo u ludoj Crnoj Gori, svašta može da se desi! Reči crnogorskog trenera koje crno-bela javnost mora ozbiljno da shvati!
Foto: Printscreen

PAMETNO ZBORI ČOVEK

Živimo u ludoj Crnoj Gori, svašta može da se desi! Reči crnogorskog trenera koje crno-bela javnost mora ozbiljno da shvati!

Takođe, bivši strateg Budućnosti rekao je da na terenu Plavi nemaju šta da traže protiv uigranog Partizana, koji je sačuvao skoro ceo tim iz prošle sezone

Objavljeno: 20:46h

Budućnost nema nikakve šanse u dvomeču sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, rekao je u razgovoru za Cafe del Montenegro nekadašnji strateg Budućnosti Branislav Milačić. Iskusni stručnjak smatra da prvak Crne Gore nema tim koji može da se na pravi način suprotstavi Beograđanima.

- Budućnost je bez šansi da se plasira u treće kolo. Jednostavno to nije isti tim koji je osvojio titulu u domaćem prvenstvu, to nije ista ekipa koja je u prvom dijelu prošle sezone dominirala. Slabija je Budućnost u odnosu na prethodnu godinu. Nekoliko igrača je otišlo u druge klubove ili je na probama. Usud crnogorskog fudbala je da ekipa koja osvoji titulu se nakon toga bukvalno raspadne - istakao je bivši strateg Budućnosti, popularnih Plavih.

A, glavni razlog za to, prema njegovim rečima je uigranost tima.

foto: Printscreen/Youtube, Saša Pavlić Koky

- Crno-beli su zadržali tim iz prošle sezone. Prodali su bukvalno samo jednog prvotimca. Budućnost može samo da se nada da će je Partizan podceniti i da na tome bazira šanse za eventualno iznenađenje jer je kvalitet u potpunosti na strani Beograđana - kaže

Milačić očekuje da će atmosfera na tribinama stadiona u Podgorici biti sjajna.

- Očekujem pun stadion. Međutim, neće biti lako Budućnosti da organizuje takvu utakmicu. Živimo u “ludoj” Crnoj Gori i svašta može da se desi. Ipak se nadam da će sve proći u sportskom duhu, kao što je to bio slučaj u duelu Zete i Željezničara kojem su prisustvovali navijači oba tima.

Naravno, gostovao je KK Partizan u Podgorici mnogo puta, pa se ništa nije dogodilo. Nadamo se da i ovoga puta policija ima način da izbegne bilo kakve incidente sa potencijalno fatalnim posledicama...

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.