Donaruma potpisao! Agonija je konačno prekinuta! (FOTO)
Foto: AP

to je to!

Donaruma potpisao! Agonija je konačno prekinuta! (FOTO)

Donaruma je potpisao ugovor do 30. juna 2021. godine, vredan 6.000.000 evra po sezoni, sa fiksnom otkupnom klauzulom od 75.000.000 evra

Objavljeno:

Stavljena je tačka, stavljen je i potpis: Đanluiđi Donaruma je potpisao novi ugovor sa Milanom do 2021. godine! Napokon je završeno... U čiju korist i na čiju štetu, pokazaće vreme.

Posle povratka sa odmora na ibici, Donaruma je danas u društvu menadžera Enca Rajole, oca Alfonsa i brata Antonijadošao u Milanove klupske prostorije na potpisivanje novog ugovora. Nije bilo nikakvih pregovora jer je sve već ranije dogovoreno. Danas je samo stavljen paraf jer se čekalo da Donarumin brat Antonio prođe lekarske preglede i potpiše kao obavezan uslov Điđovog ugovora.

Donaruma je potpisao ugovor do 30. juna 2021. godine, vredan 6.000.000 evra po sezoni, sa fiksnom otkupnom klauzulom od 75.000.000 evra. Njegovom menadžeru Minu Rajoli će pripasti pet odsto od Donarumine plate, ali i 10 odsto obeštećenja od narednog (eventualnog) transfera talentovanog golmana. Takođe, Milan je potpisao i ugovor sa Donaruminim starijim bratom Antonijom za 1.000.000 evra po sezoni.

foto: Reuters

Što će biti tempirana bomba u svlačionici jer nije normalno da treći golman - ispodprosečan golman - zarađuje kao Suso koji je bio najbolji igrač prošle sezone i još čeka na npovi ugovor.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.