BJEKOVIĆ: Pojedinci da se spuste na zemlju! Milinković je kriv!
Foto: Dado Đilas/fonet/

Partizan je iznad svih

BJEKOVIĆ: Pojedinci da se spuste na zemlju! Milinković je kriv!

Bjeković smatra da smena stratega neće rešiti problem, pošto su za ovakve rezultate krivi svi u Humskoj. Na prvom mestu Uprava i trener, ali i igrači
Objavljeno: 12:18h

Na crno-beloj strani Topčiderskog brda nadvio se crni oblak. Aktuelni prvak države uspeo je da u 10 kola zabeleži čak 5 neuspeha, što je još grđe da u tri vezana meča Partizan nije osetio slast pobede, što se odavno nije dogodilo... TUMBAKOVIĆ: Zločin je kako ruše moj Partizan, to je previše skupa igračka da bi se igrali! Međutim, barem za sada u Humskoj šok terapije nema, pa je Zoran Milinković i dalje na klupi šampiona. Funkcioner Partizana Nenad Bjeković u intervjuu za dnevni list "Sport " smatra da smena stratega neće rešiti problem pošto su za ovakve rezultate ktivi svi u Humskoj. Na prvom mestu Uprava i trener, ali i igrači. - Spustio bih pojedince na zemlju, da vide gde su došli i čiji dres nose! Nije to ničija prćija da se ponaša kako hoće. Partizan mora da bude iznad svakog pojedinca!

Moca promovisan! Vučelić ni reči o Milinkoviću, već o CIGARAMA! (VIDEO) Funkcioner crno-belih je otvoreno govorio i o treneru Milinkoviću. - Krivica trenera postoji i to mora da se kaže! Kapa dole za rezultate u Evropi, ali Partizan ima daleko bolji tim no što pokazuju rezultati u Superligi. Tačnije, ima najbolji tim u Srbiji, a učinak je očajan. KO ČUVA MILINKOVIĆA? Drugima su "letele glave" i kad su bili prvi! (FOTO) (VIDEO)
Bjeković je ocenio da prelazni rok za crno-bele praktično nije ni postojao. - Prelazni rok? Partizan ga ovog leta nije ni imao, niti se ono što je urađeno može okarakterisati pod tim imenom. U klubu kao što je Paritzan to mora da se priprema mesecima, pa i godinu unapred, da postoji ideja, plan, da se svaki potez dobro modmeri, odnosno da se isprati igrač koga angažujete. Ne možete da radite tako ozbiljan posao u poslednjim danima prelaznog roka - zaključio je Bjeković (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.