NEOBIČNE SCENE U PODGORICI: Prvo ovacije celog stadiona za dvojicu, a onda zvižduci i muk među Grobarima za jednog igrača Partizana! (VIDEO)
Foto: Beta/ Dušan Sandić

Očekivano ili ne?

NEOBIČNE SCENE U PODGORICI: Prvo ovacije celog stadiona za dvojicu, a onda zvižduci i muk među Grobarima za jednog igrača Partizana! (VIDEO)

Zanimljive reakcije na tribinama tokom drugog poluvremena

Objavljeno:

Nekoliko neobičnih situacija se dogodilo na utakmici između Partizana i Budućnosti tokom susreta na stadionu "Pod Goricom".

Možda pomalo i neočekivano, ali dvojica fudbalera srpskog šampiona su u drugom poluvremenu dobili aplauze i ovacije čitavog stadiona, iako je atmosfera između navijača dva tima bila poprilično usijana.

I jedni i drugi su aplaudirali i skandirali crnogorskom reprezentativcu Marku Jankoviću u trenucima kada je napuštao igru.

On je i govorio o tome u izjavi za Espreso posle utakmice.

A ista scena se ponovila i kada je na teren ulazila legenda crno-belih Saša Ilić, koji zbog svega što je dao i uradio u fudbalu ima poštovanje protivničkih navijača, a naročito svojih.

Ipak, jedan igrač crno-belih je imao potpuno drugačiji doček. Reč je o Danilu Pantiću kome su bile upućene salve zvižduka u trenucima kada je ulazio u igru, dok se oni najvatreniji Grobari sa svoje tribine u tim trenucima uopšte nisu oglašavali.

Očigledno je da i dalje navijači Partizana nisu oprostili njegov gest kada je svojevremeno odbio da potpiše novi ugovor sa klubom i otišao bez obeštećenja.

BONUS VIDEO: Filip Kljajić za Espreso posle utakmice protiv Budućnosti u Podgorici

(Izveštač Espresa iz Podgorice, A. Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.