Fenomenalna vest vezana za Aleksandra Mitrovića! Da li je konačno dočekao svojih 5 minuta? (FOTO)
Foto: Profimedia

pao je u drugi plan, ali

Fenomenalna vest vezana za Aleksandra Mitrovića! Da li je konačno dočekao svojih 5 minuta? (FOTO)

Srpski napadač se nije naigrao minule sezone u dresu "Svraka", ali bi situacija mogla da se promeni ove sezone

Objavljeno:

Aleksandar Mitrović je od dolaska Rafe Beniteza na klubu Njukasla pao u drugi plan, prednost je u samom špicu napada minule sezone davana Dvajtu Gejlu, češće je priliku od srpskog reprezentativca dobijao i iskusni Deril Marfi.

ONI SU PONOS SRBIJE! Ovih 13 košarkaša nije odbilo da igra za reprezentaciju Srbije! KAPA DOLE ZA NJIH! (VIDEO) Ipak, to bi moglo da se promeni naredne sezone, kako je upravo iskusni Irac napustio redove Njukasla.

Šok! Voditeljka TV Pinka navija za Olimpijakos protiv Partizana, njoj se pridružili Vesić i Sarapa! (VIDEO) Kako je objavljeno na zvaničnoj stranici "Svraka", Marfi se preselio u redove Notingem Foresta.

foto: Profimedia

On je minule sezone u dresu Njukasla odigrao 18 mečeva, u klub je stigao u januaru, a postigao je i šest golova za ekipu Rafe Beniteza.

ZVANIČNO! Transfer ludnica na Marakani se nastavlja! Zvezda dovela 2 nova pojačanja! Ovaj 34-godišnjak sada nastavlja karijeru u redovima "Šumara", nije poznato koliko je Njukasl prihodovao od ovog transfera.

KO JE NOVI TRENER ZVEZDE? Stravična tragedija mu je oduzela mentora! On je preživeo taj horor, ali ga se ne seća! (VIDEO) Što se tiče Mitrovića, pominjalo se da bi mogao da napusti Njukasl ovog leta, navodno je za njegove usluge interesovanje pokazao francuski Lion.

Ovo se retko, veoma retko viđa u Humskoj! Došlo je do preokreta, navijači će biti oduševljeni! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.