Trener Olimpijakosa je pobedu nad Partizanom posvetio jednom čoveku! (FOTO)
Foto: Fonet

legendi...

Trener Olimpijakosa je pobedu nad Partizanom posvetio jednom čoveku! (FOTO)

- Pre dva dana dana umrla nam je legenda kluba

Objavljeno:

Trener fudbalera Olimpijakosa Besnik Hasi imao je posebnu posvetu posle trijumfa nad Partizanom u gostima sa 3:1, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Pre dva dana dana umrla nam je legenda kluba Tanasis Bebis i ovu pobedu njemu posevećujemo. Ne mislim da smo završili posao u Beogradu. Bilo je to teških 90 minuta, ali imamo pozitivan rezultat. Ne zaboravite da nam je ovo prva zvanična utakmica od 30. aprila - rekao je Hasi.

Iako je Partizan prikazao vrlo dobru partiju, surovo je kažnjen za greške i Olimpijakos ima veliku prednost pred revanš u Atini 2. avgusta.

foto: Filip Plavčić

- Imali smo plan pre utakmice i ispunili smo ga. Partizan je dominirao od 35. minuta do 40. minuta. Dobro smo počeli, ali smo i brzo primili gol. Oni nisu stvorili stopostotne šanse, a mi imamo i bolesne i povređene igrače, pred sam početak smo izgubili i kapitena Fortunisa, pa nismo imali vremena da se adekvatno spremimo. Adekvatno smo blokirali Partizan, zaustavili špiceve i veziste, i tu smo dobili utakmicu. Zadovoljan sam što je Ben dao dva gola, ali cela ekipa je odigrala odlično. Svi su bili dobri u ispunjenju zadataka. Partizan ima jako dobre igrače - uz osmeh je završio Hasi.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.