ALBANCI NE DAJU MORINU SRBIJI: Protesti zbog hapšenja i izručenja čoveka koji je pustio dron u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen / Facebook

svuda samo ne ovde!

ALBANCI NE DAJU MORINU SRBIJI: Protesti zbog hapšenja i izručenja čoveka koji je pustio dron u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Velika prašina se digla oko ovog slučaja

Objavljeno:

Ismail Morina, čovek koji je puštanjem drona sa zastavom Velike Albanije izazvao nerede na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije uhapšen je u Dubrovniku.

Hrvati uhapsili čoveka koji je pustio dron u Beogradu: Opšta panika među Albancima jer ga izručuju Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Tim povodom oglasio se i fudbalski savez Albanije koji je naveo da će se boriti da njihov državljanin ne bude izručen Srbiji.

U saopštenju fudbalski savez Albanije poziva vladu Hrvatske da interveniše u okviru pravnog konteksta kako bi zaustavila izručenje Ismaila Morine Srbiji.

Bivši košarkaš Partizana prelazi u Crvenu zvezdu? Za Grobare je bio izdajnik kad je otišao, kako li će sada regovati?! (FOTO) (VIDEO)

Navodi se i da je FS Albanije uverio i porodicu uhapšenog kako će se boriti da on ne bude izručen Srbiji, a građani su se okupili u Tirani kako bi izvršili pritisak na vladu te zemlje da se umeša u ceo slučaj.

foto: ap

- U potpunosti smo posvećeni tome da iskoristitmo sve institucionalne i pravne puteve - rekli su čelni ljudi fudbalskog saveza Albanije.

Bundesligaš želi Boaćija! Istog trenutka je čuo odgovor od napadača Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Posle incidenta sa dronom Srbija je ostala bez bodova koji su uticali na to da izgubi svaku šansu da se plasira na Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO: Frka između igrača Partizana i Olimpijakosa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.