Delije će ga zbog ovoga još više voleti! Milojević otkrio na šta je najponosniji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

KVALIFIKACIJE

Delije će ga zbog ovoga još više voleti! Milojević otkrio na šta je najponosniji! (FOTO) (VIDEO)

Ako verujete, sve moje želje se nisu ostvarile. Nemam želje, ulazimo u plej-of, sve ekipe su jake

Objavljeno:

Crvena zvezda je uspela da savlada prašku Spartu sa 1:0, pa se ukupnim rezultatom 3:0 plasirala u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

ZVEZDA I U PRAGU JAČA OD SPARTE: Boaći i Borjan vode crveno-bele ka Ligi Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Bila je ovo peta uzastopna pobeda Crvene zvezde bez primljenog gola, što se nije desilo od 2010. godine. Nakon utakmice oglasio se prvo Vladan Milojević. - Ako sumiramo ove dve utakmice, mislim da smo zasluženo prošli ozbiljnog protivnika. Znali smo da će biti teško i rekli smo da je Sparta avorit, ali mislim da smo ove dve utakmice odigrali taktički, mudro, disciplinovano, što pokazuje i skor ove dve utakmice. Bez obzira što smo imali 2:0 iz prvog meča, nije bilo gotovo, igrali smo protiv ekipe koja ima svoj stil igre, češki fudbal je veoma kvalitetan, reprezentacija je kvalitetna.

Hteli smo taktičkom disciplinom da odgovorimo, što se i desilo. Bilo je iznenađenje, Stramaćoni je pokušao sa dva špica, ali smo dobro odreagovali i samopouzdanje igrača raste iz meča u meč. Očekujemo narednog protivnika, ali naši igrači moraju da znaju da moraju dati poslednji atom snage. Ulaskom Rosickog ekipa Sparte je bila sjajna, videlo se da moramo biti prisebni do samog kraja.

foto: Filip Plavčić

Čestitao bih igračima Sparte i svojim igračima. Naši navijači su danas bili 12. igrač, a detalj koji je ostavio utisak na mene je detalj dozivanja navijača Kosovo - Srbija. Bio sam jako ponosan. Sparta je veliki klub, prolazi kroz blagu krizu, to se dešava. Želim im sreću u nastavku, a nama ovo samo daje mogućnosti da još više radimo - rekao je Milojević.

Milojević je istakao i da njegova ekipa nije navikla da igra u ovakvom tempu i da slabija igra u poslednjih par minuta nije došla zbog samozadovoljenja.

SLOVENSKA BRAĆA: Ne mogu Delije da započnu skandiranje, a da im navijači Sparte ne priskoče u pomoć i dokažu svoje prijateljstvo! (VIDEO)

- Kada igrate evropske utakmice, onda je veoma jak intenzitet. Naši igrači nisu navikli da igraju u ovakvom intenzitetu. Naš plan nije bio da se vratimo i da igramo na kontre, održali smo kvalitet igre bez obzira što smo imali 2:0 iz prvog meča. Dosta trčanja, presinga, kretanja u toku igre, došao je trenutak kada stigne umor. Mislim da moji igrači nemaju mentalitet samozadovoljenja - istakao je trener crveno-belih

foto: Nebojša Mandić

Na pitanje koliko još možemo da očekujemo od ove ekipe Crvene zvezde, Milojević je rekao da ima još dosta prostora. - Ne možete u jednom poslu da kažete da ste zadovoljni, moji igrači imaju još puno prostora da napreduju. Ljudske mogućnosti su velike i ja ću tražiti maksimum. Raduju me principi koje su igrači usvojili, hoću da dođem do toga da svaki igrač zna koji su mu zadaci. Ne sme ekipa da zavisi od izostanka nekog igrača - objasnio je Vladan Milojević

GAĐALI IH PETARDAMA I LIMENKAMA: Poznat je epilog tuče Delija sa policijom u Pragu! (FOTO) (VIDEO)

O željama na žrebu, Milojević nije hteo previše da priča, jer, kako kaže, nikada se nisu ostvarile. - Ako verujete, sve moje želje se nisu ostvarile. Nemam želje, ulazimo u plej-of, sve ekipe su jake. Ne želim da razmišljam, o protivniku razmišljam o nama- rekao je MIlojević.

foto: Filip Plavčić

- Kada smo počeli da se družimo, rekao sam vam da nećete čuti velike reči. Ne volim da se razbacujem sa velikim rečima, nije nam to potrebno u ovom trenutku. Ko god da bude protivnik, daćemo sve od sebe - izjavio je on.

O potencijalnim odlascima i njegovim željama da ekipa ostane na okupu, Miloje je rekao da bi voleo da ova ekipa ostane

ZVEZDAŠI GA SLAVE NA SAV GLAS: Milan Borjan kao da ima sto ruku! Svako ko je sumnjao u njega, on mu je odbranama zapušio usta! (VIDEO)

- Voleo bih da su igrači sa mnom, to su stvari koje radimo u saradnji sa sportskim direktorom i nadam se da će sve biti u redu - završio je Milojević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.