Igrač koji nije odigrao ni minut za Zvezdu, odlučio da tuži crveno-bele! Sa Marakane su mu žestoko odgovorili! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

novi problemi za crveno-bele!

Igrač koji nije odigrao ni minut za Zvezdu, odlučio da tuži crveno-bele! Sa Marakane su mu žestoko odgovorili! (FOTO) (VIDEO)

- Agent i ja smo odlučili da prekinemo saradnju jer nisu ispoštovali sve odredbe ugovora. Na sudu ćemo da tražimo sva dugovanja - rekao je bivši igrač kluba iz Ljutice Bogdana.

Objavljeno:

Novi problemi za fudbalski klub Crvena zvezda jer je Kalid Aučo preko suda odlučio da potraži novac koji je zaradio dok je bio član crveno-belih.

ZLATNI ORLIĆI MIŠKOVIĆ I PECARSKI SINOVI SU KOŠARKAŠA ZVEZDE I PARTIZANA: Otkrivaju da li kreću stopama očeva! (VIDEO)

Igrač koga je trener crveno-belih Vladan Milojević otpisao još u junu, a koji nikada nije debitovao za Zvezdu odlučio je da raskine ugovor sa klubom i da na sudu potraži neizmirena dugovanja.

- Agent i ja smo odlučili da prekinemo saradnju jer nisu ispoštovali sve odredbe ugovora. Na sudu ćemo da tražimo sva dugovanja - rekao je Aučo za Soka25East.

Uprava crveno-belih tvrdi da su sva dugovanja prema "Pogbi iz Ugande" izmirena.

IGRAČ KOJI OBOŽAVA DA IGRA ZA ZVEZDINE DŽELATE: Sada je za 7 miliona iz jednog prešao u drugog! (FOTO) (VIDEO)

Pre Zvezde, Aučo je bio u ekipama Džindža Munisipal, Voter, Simba, Tusker, Gor Mahia i Baroka, a u Srbiji je kao pozajmljen igrač nastupao i za OFK Beograd.

BONUS VIDEO: Dolazak odbojkašica Srbije u Beograd posle bronze na Gran priju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.