Jednom je Zvezdi "oteo" titulu, sada bi i evropsko proleće! Zašto da čekam 90. minut, kad gol može da padne i ranije? (VIDEO)
Foto: Printscren/Youtube/Arenasport

SAMOUVERENO...

Jednom je Zvezdi "oteo" titulu, sada bi i evropsko proleće! Zašto da čekam 90. minut, kad gol može da padne i ranije? (VIDEO)

Jedan deo Topčidera na pomen njegovog imena dobija ospice, drugi nazdravlja...

Objavljeno:

Dobro se simpatizeri Crvene zvezde sećaju Miloša Jojića i onog šuta koji je završio iza leđa Bobana Bajkovića koji je Partizanu doneo titulu pre nekoliko sezona.

A, zna i Miloš Jojić kako izgledaju, ali i kako se rešavaju mečevi sa Crvenom zvezdom, pa se čini da sa nestpljenjem očekuje utakmicu protiv ekipe Vladana Milojevića.

BRUTALNO! Grobari su zatrpali sajt albanskog kluba uvredljivim komentarima, a zbog jednog će Skenderbeg da izgori od besa! (FOTO)

Srpski fudbaler je veoma srećan zbog oba "večita" rivala u grupnoj fazi Lige Evrope, što se zaista može čuti iz usta velike većine profesionalnih fudbalera ovih dana.

foto: AP

- Za srpski fudbal je odlično što su se i Partizan i Crvena zvezda plasirali u Ligu Evrope. Pratio sam obe utakmice, prvenstveno zbog mojih crno-belih i zaista sam ponosan što su odličnom igrom izborili plasman u prestižno takmičenje - rekao je Jojić za Žurnal.

PARTIZAN SVE MOĆNIJI ZA EVROPU! Rasni štoper koga Grobari mesecima čekaju je napokon pred vratima Humske! (VIDEO)

Zvezda 28. septembra gostuje u trećem gradu po veličini u Nemačkoj, dok će Keln u srpskoj prestonici gostovati 7. decembra.

- Crveno-beli imaju dobar tim ove godine, pokazali su zrelost u igri u ovim kvalifikacijama. Naravno da mi je drago što ću ponovo imati priliku da igram u Beogradu.

Jojić ima izuzetno prijatna iskustva sa večitim rivalom, a pogotovo zbog fantastičnog pogotka u proleće 2013. godine, kada je iz slobodnog udarca u 90. minutu odlučio pitanje šampionske titule.

- Dobio sam mnogo poruka i pitanja da li ću ponoviti gol u 90. minutu. Nemam ništa protiv da se desi i ranije. Pred obe ekipe je puno obaveza. Keln i Crvena zvezda su se plasirali u Evropu posle mnogo godina, za razliku od Partizana - zaključio je Jojić, uz blago „peckanje“ protivnika u Ligi Evrope.

APSOLUTNA NEVERICA! Zvezdo i Partizane, videste li ovo? Zbog skandala u komšiluku pojačanje vam je nikad bliže! (VIDEO)

Keln nije mogao zamisli teži start takmičenja u grupnoj fazi, pošto će već 14. septembra gostovati Arsenalu na Emirejtsu, dok će crveno-beli istog dana ugostiti Bate Borisov.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević najavljuje derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.