Ako ste igrali u Partizanu, spremite se za selidbu u Atinu! Još jedan crno-beli stiže na Akropolj posle Đurđevića! (VIDEO)
Foto: AP

prenose italijani

Ako ste igrali u Partizanu, spremite se za selidbu u Atinu! Još jedan crno-beli stiže na Akropolj posle Đurđevića! (VIDEO)

Ipak, on bi trebalo da zaduži opremu najvećeg rivala

Objavljeno:

Atinski klubovi u finišu prelaznog roka izgleda da su odlučili samo da se pojačavaju igračima u čijem rezimeu piše da su bili članovi Partizana.

Nakon što je Uroš Đurđević u utorak uveče stigao u Atinu na potpis ugovora sa Olimpijakosom, još jedan, ali nekadašnji fudbaler crno-belih bi uskoro trebalo da stigne u prestonicu Grčke, ali u redove najvećeg rivala - Panatinaikosa.

foto: Saša Pavlić Koky

"Zeleni" žele da izdejstvuju na pozajmicu dolazak Nikole Ninkovića iz Đenove uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone i užurbano rade na tome, prenose grčki mediji.

Prelazni rok traje još samo dva dana, a PAO želi već u sredu sve da završi oko angažovanja mladog veziste.

foto: Reuters

Ninković je prethodne sezone imao sasvim solidnu minutažu u Đenovi i pružao dobre partije, pa je ovo i malo iznenađenje ako bude prešao u Panatinaikos, jer se očekivalo da ove godine dobije još više prilike da igra.

BONUS VIDEO: Mačvan pred odlazak na Eurobaske

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.