OTPORAN NA METKE! Zdravko Mamić objavio je fotografije noge posle ranjavanja! (FOTO)
Foto: EPA/Antonio Bat

ne može mu niko ništa!

OTPORAN NA METKE! Zdravko Mamić objavio je fotografije noge posle ranjavanja! (FOTO)

Čovek koji je najzaslužniji za neke od najvećih transfera u istoriji fudbala u Hrvatskoj objavio je uz dirljivu poruku fotografije posle izlaska iz bolnice

Objavljeno:

Savetnik u Dinamu iz Zagreba Zdravko Mamić ranjen je u nogu 22. avgusta, kada je na njega pucao nepoznati napadač u mestu Tomislavgrad.

ZAGREVANJE ZA EUROBASKET - predstavljamo grupu B: Jaka Litvanija, nepredvidiva Italija i borba do poslednjeg daha za prolaz! (FOTO) (VIDEO)

Mamić je rekao da iza svega najverovatnije stoje hrvatski huligani, a sada je covek koji stoji iza najvećih transfera u istoriji Hrvatske pušten na kućno lečenje.

OLIMPIJAKOS PREDSTAVIO ĐURĐEVIĆA: Nismo sigurni da će se Grobarima dopasti njegov gest kad je obukao crveno-beli dres! (FOTO)

On je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije ranjene noge uz poruku zahvalnosti svima koji su ga podržavali u ovim teškim danima.

- Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas, želeo bih se zahvaliti svojoj porodici na čelu sa suprugom koja je bila pola metra od mene u vreme pokušaja ubistva. Isto tako, veliko hvala mojoj rodbini koja je proživela veliki strah na mestu gde je preminuo moj otac i gde se svake godine svi okupljamo njemu u čast - stoji između ostalog u komentaru koji je Zdravko Mamić objavio uz fotografije.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.