MAMIĆ IZJURIO IZ SUDNICE: Da li ste srećni? Hoćete li krv da mi ispijete? Hoćete li da se najedete moje džigerice? (FOTO)
Foto: Beta

U ŽIŽI HRVATSKE JAVNOSTi

MAMIĆ IZJURIO IZ SUDNICE: Da li ste srećni? Hoćete li krv da mi ispijete? Hoćete li da se najedete moje džigerice? (FOTO)

Maminjo opet udara... Tamo gde najviše boli

Objavljeno:

Prvi čovek fudbalskog kluba Dinamo Zdravko Mamić napustio je sudnicu Županijskog suda u Osijeku, gde je nastavljeno suđenje njemu i njegovim saradnicima, a ročište je odloženo.

Mamić je, kako prenose hrvatski mediji, sudnicu napustio nakon što je izazvao incident zamerajući sudu da utiče na svedoke.

- Da li ste srećni? Hoćete krv da mi ispijete? Hoćete da se najedete moje džigerice? Utičete na svedoke - vikao je Mamić i izašao.

foto: Beta

U osiječkom Županijskom sudu danas je nastavljeno suđenje Zdravku Mamiću i njegovim saradnicim, bratu Zdravku, direktoru HNS-a i bivšem dugogodišnjem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću i preduzetniku Milanu Pernaru.

USKOK ih optužuje da su putem transfera igrača iz gradskog kuba Dinamo ukrali 16 miliona evra i oštetili državni budžet za barem 1,6 miliona evra neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Svedoci su fudbaleri Dejan Lovren, uz Luku Modrića, koji je jedan od ključnih svedoka.

foto: Reuters

Lovren je u iskazu USKOK-u rekao da je sporni aneks potpisao tokom 2009., sada pred sudom kaze da je aneks potpisao bitno pre 2009, preneli su hrvatski mediji.

Pošto je utvrđeno da je Lovren bitno odstupio od prvobitnog iskaza i nakon iskaza Lovrenovog oca Saše, Zdravko Mamić je izazvao incident u sudnici i otkazao punomoć dotadašnjim advokatima Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću.

Inače, zbog nedavnog oružanog napada na Mamića, koji je tom prilikom ranjen u nogu, njega su obezbeđivali pripadnici zagrebačke i osiječke policije.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.