A Milan Mačvan... Kapitenski! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

tako je!

A Milan Mačvan... Kapitenski! (FOTO)

- Zasluženo smo dobili, imali smo celu utakmicu kontrolu nad rezultatom izuzev kada su ubacili tri vezane trojke

Objavljeno:

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Milan Mačvan rekao je posle meča sa Turskom da su Stefan Jović i Bogdan Bogdanović prelomili meč i da je duel sa Britancima sada sve o čemu treba misliti.

Reprezentacija Srbije savladala je domaćina EuroBasketa u vrlo neizvesnoj utakmici, a kapiten "Orlova" Milan Mačvan istakao je da su Stefan Jović i Bogdan Bogdanović najzaslužniji za trijumf. - Odigrali smo mnogo bolje nego protiv Rusije, spremili smo se bolje za utakmicu, za sve te njihove varijacije sa četiri spoljnja i pet spoljnih, odigrali smo muški i jako mi je drago da je Jović prelomio utakmicu jer je odigrao hrabro kada je trebalo. On i Bogdan su danas doneli pobedu, ubacili kad god je trebalo - kazao je Mačvan. Krilni centar Bajerna je čestitao saigračima i stručnom štabu i odmah apostrofirao značaj sutrašnje utakmice.

foto: Printscreen/Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

- Čestitam saigračima i stručnom štabu. Okrećemo se Britaniji, utakmica je jako nezgodna jer dolazi posle 14, 15 sati odmora, pogotovu što Britanici igraju jako kvalitetno. Treba da se spremimo za taj meč i da potvrdimo pobedu od večeras - poručio je Mačvan. Kapiten "Orlova" veruje da je pobeda nad Turskom zaslužena i da to pokazuje i kretanje rezultata. - Zasluženo smo dobili, imali smo celu utakmicu kontrolu nad rezultatom izuzev kada su ubacili tri vezane trojke. Tu su imali dobar momentum ali uspeli smo da se izvučemo zahvaljujući Joviću i njegovim velikim šutevima kao i Bogdanoviću sa dve vezane trojke - dodao je Mačvan. Pobeda nad domaćinom ostavlja Srbiju u igri za prvo mesto u grupi ali i snaži karakter ekipe. - Mi smo već rekli da ova ekipa ima karater. Utakmica protiv Rusa je jedna od najlošijih ovog leta uz onu sa Gruzijom. Mislim da smo pokazali karakter i mnogo je bitno da ovo sutra potvrdimo protiv Britanije - zaključio je Mačvan.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.