PRIZNAO DA JE NAVIJAO ZA PARTIZAN: Duško Tošić izneo svoj stav o Ožegoviću, pa uporedio Zvezdana Terzića s Mamićem!
Foto: News1/Saša Pavlić Koky

zanimljive reči!

PRIZNAO DA JE NAVIJAO ZA PARTIZAN: Duško Tošić izneo svoj stav o Ožegoviću, pa uporedio Zvezdana Terzića s Mamićem!

Bivši fudbaler Crvene zvezde govorio je o interesantnim temama

Objavljeno:

Fudbaler Bešiktaša, Duško Tošić govorio je o zanimljivim temama za Mozzartsport.

Prvo su se pravili da ne znaju šta je Zvezda, a sada najavljuju pijanku na Obilićevom vencu! Tobdžije, ako mislite da je SAMO OVO Beograd, pojma vi nemate! (FOTO) (VIDEO)

Tošić je govorio i o Ligi šampiona, Bešiktašu i mnogim zanimljivim temama, a Zvezdana Terzića je uporedio sa Zdravkom Mamićem:

- Ono što je Zdravko Mamić u Hrvatskoj, to je Zvezdan Terzić u Srbiji. Opet, Mamić je dugo u Dinamu, napravio je sa Dinamom mnogo toga. Terzić može da podigne Zvezdu na nivo Dinama. U Srbiji je tako, kada malo odskačeš od drugih, kada radiš po svom sistemu, normalno je da hoće da te sruše. Pogotovo jer Zvezda i Terzić imaju mnogo neprijatelja. Ali on je sada svima zatvorio usta ovim uspehom. Sada ne može niko ništa da mu kaže. Osim tog posla koji vodi u klubu, on poznaje fudbalsku priču. Ne radi on sve sam, ima dobre savetnike - rekao je Tošić.

foto: Dragan Kadić

Defanzivac turskog velikana pričao je o ljubavi koju oseća prema Crvenoj zvezdi, ali je istakao da ne mrzi Partizan, već da u evropskim takmičenjima navija za crno-bele.

Grobari postavljali najluđa moguća pitanja Tavambi, ali jedno je pobedilo: Kamerunac nije smeo ni da odgovori na njega? (VIDEO)

- Ja sam tip koji ne mrzi Partizan. Mnogi žele neuspeh Partizanu, a ja ne. Baš suprotno! Uvek kada Partizan igra neku evropsku utakmicu navijam da pobedi. Ne samo u fudbalu, nego i u košarci. Eto, protiv Videotona sam navijao da Partizan prođe i drago mi je što jesu. To je naše, srpsko. Šteta je da Mađari odu, a mi ne. Imam dosta prijatelja u klubu, sa svima se čujem i u dobrim smo odnosima. Lično želim Partizanu i Zvezdi mnogo sreće, da svake godine budu učesnici evropskih takmičenja. Ako voliš Zvezdu, ne treba da mrziš Partizan i obrnuto. To treba da bude zdravo rivalstvo. Ne treba toliko da se mrze navijači međusobno - rekao je Duško Tošić, a zatim se dotakao transfera Ognjena Ožegovića u Partizan:

- Što se tiče Ognjena Ožegovića... U neku ruku mi je drago što se tako nešto desilo u srpskom fudbalu. Da je neki Zvezdin igrač, makar i bivši prešao u Partizan. Podržavam to što je uradio Ožegović. Samo ne treba da bude vređanja, kao što je bilo. Nadam se da će Ožegović da se izbori s pritiskom. On je dobar momak, ima malo ludu glavu. Klinac je, ali kad je dolazio u Partizan sigurno je bio svestan šta ga čeka. To je ono što ja pričam – voli svoj, ne vređaj drugi klub. To je on uradio, sada mora da vrati sto puta bolje Partizanu da bi preboleli to. Opet, razumem ga, bio je mlad. Želim mu sreću, da postigne mnogo golova i bude drugi na kraju sezone - zaključio je Tošić.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs/ Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.