IZNENAĐENJE! TOTALNO! Simon Vukčević odlazi u petoplasirani tim Bosne! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Traži spas karijere!

IZNENAĐENJE! TOTALNO! Simon Vukčević odlazi u petoplasirani tim Bosne! (FOTO) (VIDEO)

Bivši igrač Partizana, Sporting iz Lisabona i Blekburn Rovers interesantan je treneru Zoranu Milinkoviću

Objavljeno:

Trener Borca iz Banjaluke, Zoran Milinković objavio je da u svoj tim želi da dovede bivšeg fudbalera Partizana Simona Vukčevića.

Veoma bolan udarac za Partizan! Sumina povreda je mnogo gora nego što se mislilo, poznato je koliko dugo neće igrati! (FOTO)

- Blagovremeno ćete biti obavešteni o svemu. Ali da, razgovori su u toku, to je tačno. Pregovaramo sa Vukčevićem - poručio je Milinković na konferenciji za medije uoči derbija 7. kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega

Simon Vukčević ima 31 godinu i bio je velika nada beogradskog Partizana, za koji je odigrao 76 mečeva i postigao 15 golova. Vukčević je nosio crno-beli dres od 2003. do 2006. godine, i u tom periodu bio član reprezentacije Srbije i Crne Gore, ali ipak nije ostvario karijeru kakva se od njega očekivala.

Posle odlaska iz Partizana promenio je veliki broj klubova, od kojih su najzvučniji Sporting iz Lisabona i Blekburn Rovers.

Uštinućete se tri puta misleći da sanjate! Da li je realno da je ovaj reprezentativac Srbije drugi trojkaš Eurobasketa?! (FOTO) (VIDEO)

Za reprezentaciju Crne Gore nastupao je na 45 utakmica i postigao dva gola.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.