Cela sezona staje u 90 minuta: Partizan o porazu ne sme da razmišlja!

DAN D čekan 10 godina

Cela sezona staje u 90 minuta: Partizan o porazu ne sme da razmišlja!

Crno-beli, iako im odgovora poraz manji od 3:1, moraju da jurišaju na pobedu, jer će samo tako ispuniti cilj i zaokružiti odlično odigranu jesen u Ligi Evrope
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana igraju najvažniji meč u poslednjih sigurno pola decenije u kome se bore za ono što čekaju već deceniju - proleće u evropskim takmičenjima. Rival crno-belih je Augzburg koji se takođe bori za istu stvar. 5 razloga zbog kojih Grobari moraju svim snagama da budu uz Partizan! (VIDEO) Crno-beli imaju idealnu šansu da se posle sezone 2004/2005 ponovo nađu u nokaut fazi Lige Evrope. Na svom stadionu dočekuju direktnog rivala koji mora da juri trijumf i to ne bilo kakav, već mora da postigne bar tri gola i pobedi sa dva razlike.

Reuters
Zbog ovoga strepe navijači Partizana pred Augzburg: Da nisu Nemci bilo bi mnogo lakše! (VIDEO) Srpskom klubu odgovara čak i poraz samo da ne bude 3:1 ili neki veći, ali o tome se u Humskoj ni ne razmišlja i ne prihvata se kao opcija, i ne bi trebalo. Augzburg izdao posebno uputstvo za svoje navijače koji dolaze u Beograd! (FOTO)
Trebalo bi da četa Ljubinka Drulovića juriša na pobedu kojom će zaokružiti sjajne igre u drugom po jačini evropskom takmičenju i tako spasi ono što se spasti može, jer je titula u domaćem prvenstvu praktično izgubljena. Sve će se svesti na 90 minuta fudbala u Humskoj, a navijači Partizana će sigurno ispuniti stadion do poslednjeg mesta kako bi maksimalno podržali voljeni klub u odlučujućoj bitki sezone. Utakmica godine počinje u 21h. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.