Partizan surovo kažnjen: Crno-beli u 90. minutu ispali iz Lige Evrope! (VIDEO)

JOŠ JEDNA TUŽNA NOĆ U HUMSKOJ

Partizan surovo kažnjen: Crno-beli u 90. minutu ispali iz Lige Evrope! (VIDEO)

Crno-beli su bili nadomak velikog podviga sve do samog finiša susreta, kada je Bobadilja pogodio mrežu za 1:3, i tako eliminisao srpskog šampiona
Objavljeno: 23:42h
Horor kakav nisu ni sanjali u Humskoj! Partizan Lige Evrope
nekoliko minuta pre kraja Augzburgom!
Sunovrat srpskog fudbala: Partizan ostao bez Evrope nakon gola Bobadilje! (VIDEO) Crno-beli su i pored 1:0 od 11. minuta primili tri gola do kraja meča 1:2 ih je vodio dalje 88. minutu, dok su navijači na stadionu već počeli da slave.
Šok u hramu fudbala, Augsburg poveo sa 2:1! (VIDEO)
Meč je počeo kao iz snova za Partizan, Abubakar Oumaru uspeo na prelep način
prednost u Humskoj. Hong utišao Humsku u smiraj prvog poluvremena! (VIDEO) Taj rezultat bio je aktuelan sve do poslednjeg minuta prvog poluvremena, kada je Hong izjednačio 51. minutu, Verghae uspeo potpuno da
Abubakar, Abubakar i goool! Kamerunac doneo Partizanu vođstvo protiv Nemaca! (VIDEO) Igrao se 73. minut kada je Ninković sjajnim udarcem pogodio prečku, a osam minuta kasnije, najboji pojedinac crno-belih ove sezone što je znatno otežalo posao njegovim saigračima.
Trenutak koji je prelomio meč - Brašanac se u 88. minutu našao ispred golmana Hica i po drugi put na susretu promašio "čist" gol, da bi samo minut kasnije Bobadilja uspeo da savlada Živkovića i donese dovoljnih 1:3. Povratak otpisanih: Fantastična koreografija Grobara protiv Nemaca! (FOTO) Sve ono što je promašio u prvom meču dveju ekipa utakmice
Zbog bolje gol razlike, Partizan iako ima isti broj bodova kao nemački predstavnik, ipak ispada iz Lige Evrope, dok će Augzburg uz Atletik Bilbao u narednu rundu takmičenja.
Sva dešavanja pre, za vreme, i posle meča mogli ste da pratite uživo uz Espreso.co.rs! KRAJ UTAKMICE - PARTIZAN JE ELIMINISAN IZ LIGE EVROPE! 89. minut - GOL, NEVERICA U HUMSKOJ! Bobadilja je pogodio mrežu posle katastrofalnog promašaja Brašanca.
80. minut - Andrija Živković je dobio drugi žuti karton i Partizan ostaje sa igračem manje u finišu susreta!
77. minut - Spašava Živković Partizan jer je odbranio situaciju "1 na 1" sa Kajubijem. 73. minut - PREČKA! Ninković je poslao bombu u gornji desni ugao okvir gola! Šteta! 65. minut - Petrović je zamenio Subića i to je prva izmena koju je iskoristio
61. minut - Živković na mukama! Napada Augzburg koliko može, a Partizan koja ga vodi u narednu rundu takmičenja. 56. minut - Kakva prilika za Brašanca koji je imao slalom od preko 20 metara Augzburga i šutirao direktno u Hica. Publika u neverici! 51. minut - PREOKRET U HUMSKOJ, AUGZBURG VODI SA 2:1!
49. minut - Igrači se lagano zagrevaju u drugom Kraj prvog poluvremena 47. minut - GOOOOOL! Hladan tuš! Rezervista Hong je posle ubačene lopte glavom da smesti loptu iza mreže Živka Živkovića.
37. minut - Ninković je zbog prekršaja nad Kalsen-Brakerom zaradio žuti karton nije mogao da nastavi meč.
Printscreen/RTS
33. minut - Malo se smirila tenzija na stadionu Partizana, gosti nemaju niti jednu crno-beli sa druge strane diktiraju tempo.
24. minut - Abubakar je centrirao loptu Brašancu u kazneni prostor direktno u ruke Hica. 18. minut - Raspoloženje je sjajno posle gola Oumarua 11. minut - GOOOOOL! Abubakar postiže pogodak, delirijum u Humskoj!
7. minut - Prva prilika za goste, Bobadilja je sa 18 metara dobro šutirao ka golu leve stative golmana crno-belih. 3. minut - Živković je izveo "mali korner" sa desne strane kada je posle faula Augzburga hladnokrvno izbacila loptu. 21:05 - Počelo je!
Printscreen/RTS
21:03 - Atmosfera je paklena u Humskoj!
Printscreen/RTS
21:00 - Ostalo je još nekoliko minuta do utakmice i sve je spremno Beogradu
Printscreen/RTS
20:45 - Oko 15.000 navijača je prisutno na stadionu u ovom trenutku, pa se pretpostavlja da će otprilike
Saša Pavlić Koky
20:30 - Nešto više od pola sata ostalo je do početka utakmice, prisutno je između 7 i 8 hiljada ljudi. 20:20 - Nemci su kao i crno-beli, poprilično
20:13 - Kompletni sastavi.
Printscreen/uefa.com
20:00 - Ovo je statistika dve ekipe
Printscreen/uefa.com
19:40 - Gosti proveravaju
19:25 - Grobari moraju da odgovore na njegov poziv!
19:15 - To je pravo rivalstvo. Marko Grujić Ivanu Šaponjiću
19:00 - Podsetimo se kako je protekao duel dve

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.