Spektakl u Novom Pazaru! Može li paklena atmosfera hale Pendik da sruši šampiona?! Zanimljivo i u Šumicama i Blacu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

PRVA FUTSAL LIGA SRBIJE, 2. KOLO

Spektakl u Novom Pazaru! Može li paklena atmosfera hale Pendik da sruši šampiona?! Zanimljivo i u Šumicama i Blacu! (FOTO) (VIDEO)

Najava drugog kola Prve futsal lige Srbije

Objavljeno:

U Srbiji je ovog vikenda na programu drugo kolo najelitnijeg futsal takmičenja.

Derbi kola zakazan je za petak 6. oktobar od 19 časova gde će u hali Pendik Novi Pazar dočekati Ekonomac.

PRONAĐI ULJEZA: Mora mu se skinuti kapa dole za ovu sjajnu foru! (FOTO)

Šampion iz Kragujevca pokazao je u prvom kolu svu svoju moć kada je u hali Jezero savladao Deus sa neverovatnih 16:1, dok su Pazarci odneli bodove iz Beograda gde su bili bolji od ekipe Samo Pravo. Gostovanje Novom Pazaru je uvek neugodno, ovo je grad futsala i za svaku utakmicu koju igraju izabranici Vladana Cvetanovića traži se karta više, a ove dve ekipe prošle godine igrale su i u finalu kupa kada je tim iz Kragujevca pobedom uspeo da stigne do duple krunea. Detalje sa te utakmice možete pogledati OVDE.

LOME PRSTE GOLMANIMA! Jedan se vratio u Srbiju, a ima još 7 igrača u Superligi sa razornim topom u nogama! (VIDEO)

Šansa domaće ekipe mogla bi da leži i u tome što Ekonomac već u sredu 11. oktobra očekuju iskušenja u Evropi. Pred nama je sasvim sigurno spektakularna utakmica u kojoj izabranici Predraga Rajića važe za velike favorite, a direktan prenos ovog susreta možete pogledati na sledećem linku: Ipsport.net

foto: Print Screen Youtube

U subotu 7. oktobra na programu će biti samo jedna utakmica. FON će posle poraza u derbiju prvog kola od Nove Pazove pokušati da popravi utisak pred domaćim navijačima u beogradskoj hali Šumice. Utakmica će početi od 20:30, a popularni Studenti će igrati protiv novog prvoligaša Pirota. Piroćanci su u prvom kolu pokazali da će biti nezgodan protivnik za svaku ekipu i videćemo da li će moći da iznenade izabranike Borka Surudžića.

foto: Print Screen Youtube

Nedelja 8. oktobar biće prilika da publika u Blacu ponovo ispuni halu do poslednjeg mesta. Domaći Jastrebac posle poraza u prvom kolu pokušaće da iznenadi velikog favorita Novu Pazovu. Na ovoj utakmici će se videti da li su izabranici Đorđa Pantelića spremni da se sa Ekonomcem bore za titulu, dok će domaćin pred sobom imati težak zadatak da zaustavi igrače kao što su Roknić, Živić, Stanojević, Krasnić...

foto: Print Screen Youtube

Poslednje tri utakmice drugog kola na programu su u ponedeljak 9. oktobra. U Smederevu će domaćin predvođen Đorđevićem, Ramadanijem i Inajetovićem pokušati da zabeleži prvu pobedu ove sezone, a protivnik će im biti novajlija u ligi, beogradska ekipa Samo Pravo. Kalča će u dvorani Čair odigrati jako zanimljiv meč sa Tvrđavom Internacional iz Novog Sada, dok će Deus u dvorani Pinki u Sremskoj Mitrovici pokušati da se iskupi za ubedljiv poraz u prvom kolu od šampiona Ekonomca, a igraće protiv KMF RB iz Valjeva.

ZAKRPI ME, HOĆU DA IGRAM! Lavovsko srce Fernanda Gaga: Ligamenti mu uništeni, on vrišti od bolova i traži da se vrati na teren! (FOTO) (VIDEO)

Pored Espresa, Prvu futsal ligu Srbije ove godine možete pratiti i na internet portalima: Futsal Srbija, Futsal Balkan.

Evo i kompletnog rasporeda i tabele posle odigranog prvog kola:

foto: Printscreen/FSS

Koliko se Austrijanci plaše srpskih navijača pokazuje i ova mera koju je uvela njihova policija!

BONUS VIDEO: Grobari pevaju "Zeko lopove" u Hali sportova

(Ž.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.