Nije to bilo dobro u drugom poluvremenu! Orlići su pobedili, ali je strelac gola svestan šta fali našoj reprezentaciji! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ISKREN MOMAK

Nije to bilo dobro u drugom poluvremenu! Orlići su pobedili, ali je strelac gola svestan šta fali našoj reprezentaciji! (FOTO)

- Najbitnije je da je Srbija pobedila i da u dobrom raspoloženju čekamo Ruse. Sigurno da sam srećan i zbog gola i zbog dobre igre cele ekipe - dodao je

Objavljeno:

Fudbaler mlade reprezentacije Srbije Saša Lukić rekao je da je njegova ekipa danas ostvarila važnu i zasluženu pobedu protiv Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i da je važno da u dobrom raspoloženju dočeka predstojeći duel sa vodećom Rusijom.

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je danas u Skoplju Makedoniju sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. godine. Lukić je bio strelac prvog gola u 22. minutu, a konačan rezultat postavio je Andrija Živković u 37. minutu. - Veoma važna tri boda, dobro smo otvorili utakmicu i već u prvom poluvremenu smo poveli sa 2:0. U prvom delu igre smo uradili sve što smo dogovorili. U drugom nije bilo baš najbolje, malo smo se povukli. Ipak, zaslužena i mnogo bitna tri boda. Idemo dalje, sledi utakmica sa Rusijom - rekao je Lukić.

foto: Reuter

On je naveo da je zadovoljan svojom igrom, ali da ne želi sebe da ističe, pošto je najvažnija pobeda državnog tima. - Najbitnije je da je Srbija pobedila i da u dobrom raspoloženju čekamo Ruse. Sigurno da sam srećan i zbog gola i zbog dobre igre cele ekipe - dodao je on. Posle dva kola Srbija zauzima treće mesto u grupi sa šest bodova, dok je Makedonija peta sa tri boda manje. Prva je Rusija sa sedam bodova, ali i utakmicom više. - Naravno da Srbija uvek ima najviše ciljeve, tako da očekujemo plasman na Evropsko prvenstvo, iako je grupa teška sa mnogo dobrih rivala. Videlo se to i u Skoplju, uopšte nije bila laka utakmkca, jer Makedonija ima odličnu reprezentaciju - rekao je Lukić. Duel Srbije i Rusije igra se u utorak, 10. oktobra, na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu od 18 časova.

BONUS VIDEO: Grobari u Hali sportova pevaju Perović Ivanu

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.