ZVEZDA ZNA DA IGRA FUDBAL: Venger se ne plaši Delija i najavio potencijalno iznenađenje u postavi za meč!
Foto: Espreso

nahvalio tradiciju crveno-belih

ZVEZDA ZNA DA IGRA FUDBAL: Venger se ne plaši Delija i najavio potencijalno iznenađenje u postavi za meč!

Francuz je pokazao dosta uvažavanja prema timu crveno-belih koji je za sada jedno od najprijatnijih iznenađenja u Ligi Evrope

Objavljeno:

Arsen Venger je zajedno sa igračem Džekom Vilširom održao konferenciju za medije na Marakani dan uoči susreta između Crvene zvezde i Arsenala.

Francuz je pokazao dosta uvažavanja prema timu crveno-belih koji je za sada jedno od najprijatnijih iznenađenja u Ligi Evrope.

- Ne obraćamo pažnju na ono što se govori. Posle utakmice svako ima pravo na mišljenje. Pokušavamo da sami analiziramo svoju igru i ne potcenjujemo Crvenu zvezdu - rekao je francuski stručnjak.

foto: Espreso

Takođe se nadovezao i na komentar Troja Dinija posle utakmice i poraza od Votforda, koji je rekao da igrači Arsenala nemaju dovoljno hrabrosti, tačnije upotrebio je jednu drugu, bezobrazniju reč.

- Znam ko su moji igrači i volim ih. Verujem u njihovu snagu i sposobnost da odgovore brzo. U poslednjih sedam utakmica pre Votforda smo imali smo šest pobeda i remi. Međutim, to je moderan fudbal i komentari su deo njega. Sve se okrene posle jednog poraza.

foto: Profimedia

Stadion će biti prepun, sve karte su rasprodate, a poznato je kakvu atmosferu prave navijači Crvene zvezde i koliki su teret protivničkim timovima, a vetar u leđa svojoj ekipi.

- Ne verujem da će pune tribine loše uticati na nas. Volimo što ćemo igrati protiv kluba sjajne tradicije. Ovde su stasali mnogi veliki igrači. Ovde znaju da igraju fudbal. Možemo da se nosimo sa punim tribinama, imamo veliko iskustvo iz Lige šampiona - rekao je Venger.

foto: Fonetap

Kada je reč o kadrovskim problemima u ekipi Arsenala, Francuz je najavio i moguće iznenađenje u ekipi na duelu protiv srpskog vicešampiona.

- Teo Volkot je izgubio mesto startera na kraju prošle sezone i sada je veoma motivisan da ga vrati. Impresioniran sam kako se nosi sa situacijom. Kao sto znate Metju Debiši nije igrao od 2016. godine, ali je sad blizu povratka. Moguće da će te ga sutra videti - rekao je Venger, a nije izostalo ni pitanje o Draganu Stojkoviću Piksiju sa kojim se veliki prijatelj i sarađivali su zajedno u Nagoji.

- Piksi je velika legenda, stalno smo u kontaktu. Pratim ga kao trenera. Hteo je da pomogne jednom vašem novinaru da dobije intervju sa mnom. Do toga nije došlo - poručio je Venger.

BONUS VIDEO: Koktel na Marakani povodom sećanja na čuvene duele sa Arsenalom!

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.