Crvena zvezda ima novog sponzora! (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

LEPO

Crvena zvezda ima novog sponzora! (FOTO)

- Želeo bih da kažem da je Crvena zvezda opredeljena da sarađuje sa najboljim i najuspešnijim kompanijama - kaže predsednik kluba Svetozar Mijailović

Objavljeno:

Crvena zvezda je dobila novog sponzora. Reč je o kompaniji Helios, koja je uzela aktivno učešće u sređivanju najvećeg srpskog stadiona.

- Želeo bih da kažem da je Crvena zvezda opredeljena da sarađuje sa najboljim i najuspešnijim kompanijama. Helios Srbija iz Gornjeg Milanovca spada u takve kompanije, vodeće u svojoj oblasti. Njihovo angažovanje u velikoj akciji navijača Crvene zvezde rezultiralo je i ugovorom koji danas potpisujemo, a koji je već odmakao u svojoj realizaciji. Za nas je važno i to što pored kvaliteta proizvoda koji se koriste u renoviranju stadiona, imamo i stalni profesionalni nadzor i savete stručnih ljudi iz kompanije. To je veoma bitno, jer često kvalitetan proizvod nepravilno primenjen neće dati onaj efekat koji bi trebalo. Za nas je veoma značajna činjenica da se tu radi o 15 tona antikorozovnih boja, i u planu koji je dogovoren sa Heliosom su i dalji zajednički projekti nazvani „Zvezdaške boje“. Naravno, najviše ćemo koristiti crvenu i belu boju jer su to boje našeg kluba. Želim Heliosu da ima korist iz ove saradnje, imajući u vidu koju i kakvu potrošačku publiku Crvena zvezda kroz svoje aktivnosti pokrivа - rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.