DETALJI BRUTALNOG UBISTVA! Makedonskog fudbalera ubio prijatelj!
Foto: Kurir, M.M.

jezivo

DETALJI BRUTALNOG UBISTVA! Makedonskog fudbalera ubio prijatelj!

Prema rečima očevidaca, Januševu su dvojica napadača prišla dok je sedeo u kafiću, pucala u njega i pobegla u nepoznatom pravcu

Objavljeno:

Smrt bivšeg makedonskog fudbalera Martina Januševa (28) potresla je region.

Janušev je smrtno ranjen u petak oko 18 časova u kafiću u skopskom naselju Aerodrom. Ubistvo se desilo u ulici Vladimir Komarov u blizini zgrade gde je živeo.

GOTOVO! Mile Svilar je odlučio za koju reprezentaciju će igrati! (FOTO)

Na Martina, čiji je brat komandant specijalnih jedinica "Alfe", pucala su dvojica napadača i pogodila ga sa pet metaka u glavu i vrat.

Dan nakon užasa makedonski mediji pišu da se zna identitet jednog od ubica iako u javnosti još nije saopšteno o kome se radi. Ono što se zna jeste da je u pitanju bio Martinov prijatelj, ali da u poslednje vreme nisu bili u najboljim odnosima. Drugi napadač je odranije poznat policiji pošto ima kriminalni dosije.

Prosinečki je prvo rekao da ne želi da radi na Balkanu, a sada stiže na pregovore! (FOTO)

Prema rečima očevidaca, Januševu su dvojica napadača prišla dok je sedeo u kafiću, pucala u njega i pobegla u nepoznatom pravcu. Jedan od napadača je imao sivi duks. Martin je odmah dovezen u bolnicu "Sveti Naum Ohridski", ali bez znakova života. Uprkos tome lekari su 40 minuta pokušali da ga reanimiraju, ali bezuspešno.

Švajni pokrio lice od stida! Šta će reći Ana?! Dekolte napucane Beograđanke završio tamo gde nikako ne sme! (FOTO)

Janušev je igrao za nekoliko makedonskih drugoligaša među kojima i za Lokomotivu, a u poslednje se vreme bavio i kik-boksom.

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.