I ZA FLJAMURTARI JE NAVIJAO: Ni u milion pokušaja ne biste pogodili koji poznati političar sa slike je kao klinac bio vatreni Delija! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/Vuk Jeremić

da li znate?

I ZA FLJAMURTARI JE NAVIJAO: Ni u milion pokušaja ne biste pogodili koji poznati političar sa slike je kao klinac bio vatreni Delija! (FOTO)

Navijao je uvek protiv crno-belih

Objavljeno:

Jedan od vođa opozicije i predsednički kandidat na ovogodišnjim izborima Vuk Jeremić bio je vatreni Delija kao klinac.

On je na društvene mreže podelio fotografiju svoje članske karte Crvene zvezde iz mlađih dan.

NEOČEKIVANI PREOKRET: FSS potvrdio pregovore! Glavni kandidat za selektora pred promocijom!

- Sređujući stare fotografije, naleteh na ovo, i krenuše da naviru sećanja... Pre svega na evrogol Deje Savićevića na Marakani protiv Kelna... - napisao je Jeremić na Tviteru iznad fotke.

PUSTILI SU BOBANA DA IGRA I BOBAN JE GRMEO! Detroit razbio Indijanu, hoćemo još! (VIDEO)

- Ranije sam principijelno navijao za svakoga ko igra protiv Partizana, uključujući i Fljamurtari. Sada sam omekšao, možda i sazreo, kako god da se to zove, i kad Partizan igra sa strancima navijam za njega. Vlade Divac mi je prijatelj, a bio je šokiran kad sam mu rekao: Vlade, ti si zaslužan Srbin, ali ja moram da ti priznam, kao prijatelju, da sam navijao za Jugoplastiku protiv vas - pričao je Jeremić svojevremeno za Nedeljnik.

Srce stalo na trenutak, pa počelo da tuče jako! Ljajićeva riba se skinula u tangu i brus, još počela i da ih razvlači! (FOTO) (VIDEO)

Ma, kakvi fudbaleri! Hrvati odlepili za Grkinjama! Pored ovih boginja sa Olimpa niko o utakmici i ne razmišlja... (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle trijumfa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.