PRESREĆAN SAM ŠTO PONOVO IGRAM! Zvezdina radilica opet na terenu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

LEPO MU JE U KLUBU

PRESREĆAN SAM ŠTO PONOVO IGRAM! Zvezdina radilica opet na terenu! (FOTO) (VIDEO)

Raduje me što nisam izgubio fizičku spremnost...

Objavljeno:

Nemanja Milić se konačno vratio u tim Crvene zvezde. Ovaj krilni fudbaler je počeo sezonu sasvim solidno, bio i starter u nekim bitnim mečevima, ali je nakon toga doživeo povredu i morao je da pauzira čitavih mesec dana. Odigrao je 20-ak minuta u Londonu i čitav meč protiv Radničkog nakon povratka na teren.

UŽELEO SE FUDBALA! Zvezdin vezista počeo da trenira posle duge pauze! (FOTO)

Ni Nemačka, ni Engleska, ni Kina! Cena je paprena! Delije, polako se opraštajte od Boaćija! (FOTO)

Sada kaže da je u potpunosti spreman da pruži 100% za Crvenu zvezdu pred veoma bitne utakmice u okviru domaćeg šampionata gde će imati bitnu ulogu, kao i na utakmicama u Evropi gde takođe očekujemo da dobije šansu. - Mnogo mi je nedostajao fudbal, bilo mi je jako dosadno u prethodnom periodu dok sam bio odvojen od terena. Presrećan sam što sam se vratio. Nakon nešto više od 20 minuta koliko sam bio na terenu u Londonu, odigrao sam ceo meč protiv Radničkog u Nišu. Najbitnije mi je što sam imao snage da izdržim jak tempo svih 90 minuta, dobro sam se osećao na terenu i mislim da sam pružio dobru partiju. Raduje me što nisam izgubio fizičku spremnost - rekao je Nemanja Milić.

Crvena zvezda je do danas bila na odmoru, a od danas je ekipa počela da se sprema za nastavak sezone. Milić je istakao da se radi na taktičkim detaljima na kojima nije bilo vremena za rad, i da će se tim još bolje prilagoditi zahtevima Vladana Milojevića.

Naredni meč koji očekuje Crvenu zvezdu jeste u sredu, u pitanju je utakmica Kupa Srbije protiv Borca iz Čačka. - Već smo imali prilike da igramo ove sezone u Čačku i odlično smo se snašli. Svako takmičenje nam je podjednako važno i trudimo se da dominiramo na svakom polju. Idemo utakmicu po utakmicu, tako se spremamo, ne razmišljamo mnogo unapred. Trenutno nam je najbitniji susret sa Borcem i daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu - istakao je on za sajt Crvene zvezde.

Ni Nemačka, ni Engleska, ni Kina! Cena je paprena! Delije, polako se opraštajte od Boaćija! (FOTO)

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.