Javio se Ibra u svom stilu zbog senzacije Švedske! Javnost odmah napala selektora da ga vodi na Mundijal, ali im je on odbrusio! (FOTO)
Foto: AP

Da li će podleći pritisku?

Javio se Ibra u svom stilu zbog senzacije Švedske! Javnost odmah napala selektora da ga vodi na Mundijal, ali im je on odbrusio! (FOTO)

Ne može to bez najboljeg ikada koga su imali da prođe

Objavljeno:

Šveđani su napravili čudo i ostavili Italijane bez učešća na Svetskom prvenstvu posle 58 godina.

Selekcija zemlje "tri krune" je uspela da nadigra taktički "azure" i posle minimalne pobede u prvom meču, uspeo da ostane neporažena i bez primljenog gola i u revanšu na "San Siru" te tako ostvari plasman na Mundijal u Rusiji.

Razumljivo posle takvog uspeha je zavladala neviđena euforija u skandinavskoj zemlji,a oglasio se i najbolji fudbaler u istoriji koga su imali, Zlatan Ibrahimović.

Čuveni "Ibrakadabra" je u svom stilu prokomentarisao uspeh svojih dojučerašnjih saigrača, napisavši na Tviteru kombinaciju imena svoje zemlje i početnog slova svog imena "Zveden".

Inače, istovremeno se u švedskoj javnosti povela neka vrsta peticije i počelo je vršenje pritiska na selektora da za Svetsko prvenstvo ubedi Ibrahimovića da se vrati u reprezentaciju i zaigra u Rusiji. Međutim, Jane Anderson je to za sada kategorički odbio.

- Ovo je neverovatno. Taj fudbaler je prestao da igra za Švedsku pre godinu i po dana, a mi i dalje govorimo o njemu. Moramo da pričamo o velikim igračima koje imamo u ovom timu, bar tako verujem. Imamo mnogo heroja. Malo sam se poremetio jer smo očigledno veoma srećni zbog rezultata. Kada je Ibrahimović bio ovde, igrali smo drugačiji stil fudbala. Imajući u vidu to da je on odlučio da napusti reprezentativni fudbal, on je veliki šampion, ali smo morali da se adaptiramo i nađemo novi stil - rekao je švedski selektor.

Ibrahimović se trenutno i dalje oporavlja od teške povrede ukrštenog ligamenta kolena i očekuje se da se vrati na teren tek krajem ove godine ili početkom sledeće.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.