PREDSEDNIČE, SREĆAN ROĐENDAN! Lalat posvetio pobedu u Kruševcu vlasniku kluba! (FOTO)
Foto: fkcukaricki.rs

PORODIČNA HARMONIJA NA BRDU

PREDSEDNIČE, SREĆAN ROĐENDAN! Lalat posvetio pobedu u Kruševcu vlasniku kluba! (FOTO)

Čukin niz uspeha biće na velikom testu u sledećem kolu, jer će u nedelju dočekati Crvenu zvezdu...

Objavljeno:

Fudbaleri Čukaričkog produžili su u Kruševcu seriju pobeda i ostvarili četvrti uzastopni trijumf. Ekipa Nenada Lalatovića savladala je Napredak golovima Borisa Kopitovića i Petra Bojića za konačnih 2:1, čime se izjednačila na tabeli sa Voždovcem i Vojvodinom.

U Srbiji hladno, na Topčideru vrelo! Delije napravile ludnicu na početku meca, a posle gola je usledila atmosfera kao na Bombonjeri! (VIDEO)

NE KRIJEM KARTE PRED BATE: Milojević pohvalio momke posle pobede i okreće se Belorusiji! (FOTO) Posle utakmice, trener "brđana" rekao je da trijumf posvećuje prvom čoveku kluba - Draganu Obradoviću.

foto: Beta/Branislav Božić

- Rekao sam momcima pred utakmicu da poklonimo Draganu Obradoviću najlepši poklon za njegov rođendan. Ovu pobedu posvećujemo sigurno najboljem gazdi, igrali smo za njega i uspeli da osvojimo tri boda - rekao je Lalatović.

Šef struke Čukaričkog rekao je da je njegov tim bio bolji za gol. - Imali smo i stativu i još dve stopostotne šanse. U nizu od 14 utakmica doživeli smo samo jedna poraz, što je fenomenalno. Ne znam kad je poslednji put Čuka imala takav niz i svi zaslužuju pohvale. Ovo je pobeda celog tima, ekipe, stručnog štaba, svi smo u klubu kao jedna porodica i zato javno želimo da čestitam rođendan gazdi Draganu Obradoviću - završava popularni Lalat.

BATE dočekuje Zvezdu sa puno samopouzdanja: Belorusi na korak od titule u svom prvenstvu! (VIDEO)

Čukin niz uspeha biće na velikom testu u sledećem kolu, jer će u nedelju dočekati Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.