DELIJE, NAČULJITE UŠI: Maksimović prvi put progovorio o dolasku u Crvenu zvezdu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Zlatni orlić jasan...

DELIJE, NAČULJITE UŠI: Maksimović prvi put progovorio o dolasku u Crvenu zvezdu! (FOTO)

- Nadam se, svakako, da bih mogao da se nađem u avionu za Rusiju. Fudbalski savez Srbije računa na mene, što pokazuju i činjenica da dobijam pozive iako ne igram mnogo, ali morat ću što pre da se izborim za minutažu kako bih ostvario cilj - istakao je

Objavljeno:

Tokom minulog leta, Crvena zvezda bila je zainteresovana za dovođenje zlatnog Orlića Nemanje Maksimovića u svoje redove na pozajmicu iz Valensije, ali od toga nije bilo ništa.

On je, inače, bio član omladinske škole Crvene zvezde, ali nije dobio šansu da se dokaže. Crveno-beli su pokušali minulog leta da isprave grešku, a fudbaler se sada i oglasio tim povodom.

PAKAO BI BIO ODMOR! I to ne samo pred BATE! Zvezdi se dogodilo ono najgore... (FOTO) (VIDEO)

- Još pred kraj letnog prelaznog roka nekoliko klubova me je želelo uključujući i Crvenu zvezdu, ali u Valensiji su tada odlučili da je najbolje da ostanem i da se adaptiram što pre. Sada kada dođe zima videćemo šta je najbolje za moj razvoj. Mada, iako sad mnogo ne igram, osećam da napredujem svakako. Mnogo je jači ritam u Španiji - kazao je Maksimović za portal Sportsport.ba.

foto: Saša Pavlić Koky

Priznaje da sanja o odlasku na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

REKAO JE "NE MOGU DA DIŠEM" I ONDA JE ZAUVEK SKLOPIO OČI: Zbog njegove smrti su poslednji put bili ujedinjeni svi navijači u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

- Nadam se, svakako, da bih mogao da se nađem u avionu za Rusiju. Fudbalski savez Srbije računa na mene, što pokazuju i činjenica da dobijam pozive iako ne igram mnogo, ali morat ću što pre da se izborim za minutažu kako bih ostvario cilj. U Rusiju trebaju da idu samo igrači koji igraju u kontinuitetu - jasan je mladi fudbaler Valensije.

Takođe, u intervjuu za bosanski portal rekao je i da poštuje BiH, ali i da pored porekla, nije imao dilemu da li će igrati za ovu reprezentaciju ili za Srbiju...

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs/Sportsport.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.