JOJIĆ ĆE BITI PRVI "JARAC" ZA ODSTREL: Srbinu odbrojani dani u Kelnu?! Nemci u Beograd dolazi sa igračima iz drugog tima?!
Foto: AP

Loše mu se piše

JOJIĆ ĆE BITI PRVI "JARAC" ZA ODSTREL: Srbinu odbrojani dani u Kelnu?! Nemci u Beograd dolazi sa igračima iz drugog tima?!

Fudbaleri nemačkog tima će imati priliku da koliko-toliko spasu sezonu i eventualnom pobedom u Beogradu prođu u narednu fazu drugo po jačini evropskog takmičenja...

Objavljeno:

Ekipa Kelna je veoma popularna među ljubiteljima fudbala u Srbiji zbog meča sa ekipom Crvene zvezde koji će odlučiti drugog putnika u nokaut fazu Lige Evrope.

Iako joj nikako ne ide u Bundesligi gde posle 13 odigranih kola imaju samo dva osvojena boda, fudbaleri nemačkog tima će imati priliku da koliko-toliko spasu sezonu i eventualnom pobedom u Beogradu prođu u narednu fazu drugog po jačini evropskog takmičenja.

UVREDE, LAŽI, OBMANE! U FSS oštro opleli po čelnicima Večitih, a posebno po Zvezdanu Terziću! (FOTO)

Zvezda je "kriva" po ovih 7 tačaka: CRNO-BELE KAMERE snimile ono za šta TERETE NAJVEĆEG RIVALA!

Trener "jarčeva" je i dalje siguran na svom mestu posle katastrofalnih rezultata u nemačkom šampionatu, i uprava ima još poverenja u njega...

- Možete da me pitate svake nedelje o otkazu. Znajte da nisam baš blizu tome - glasila je Štegerova poruka posle novog neuspeha Kelna.

foto: Fonet

Da nije samo trenerkriv za loše rezultate potvrđuju i reči fudbalera Kelna Time Horna.

- Neobjašnjivo je koliko mi ne slušamo trenera. On je daleko najmanje kriv za ovo što nam se dešava - kaže prvotimac Kelna.

Neko će morati da plati cenu loše sezone, a prema pisanju nemačkih medija koji se pozivaju na izvore bliske klubu, jedan od prvih na listi za "odstrel" mogao bi da bude i povremeni reprezentativac Srbije Miloš Jojić.

foto: AP, Reuters

Bivši igrač Partizana je zajedno sa Jujom Osakom označen kao jedan od najvećih krivaca. U poslednjem porazu, koji su pretrpeli od Herte, Jojić je zamenjen već na poluvremenu, a šansu je dobio igrač iz drugog tima.

Keln se suočava sa velikim brojem povređenih igrača, nema Ektora, Kordobe, Hajnca, Risea, pa su iz drugog tima prekomandovani igrači kako bi "popunili" broj.

IGRAČ ČUKE KOJI JE SKRIVIO PENAL ZA ZVEZDU: Neka im sude tako i protiv Kelna, da prođu dalje! Ja ne znam da igram fudbal u Srbiji! (VIDEO)

Da li će se neki od njih naći na terenu stadiona "Rajko Mitić" u utakmici poslednjeg kola Lige Evrope protiv Crvene zvezde, saznaćemo 7. decembra.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana i Grobara posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.