POTVRĐENO! UŽASNE VESTI ZA PARTIZAN! Grobari će da se smore u život posle ovoga! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

kao lazar marković

POTVRĐENO! UŽASNE VESTI ZA PARTIZAN! Grobari će da se smore u život posle ovoga! (VIDEO)

Ono čega su se svi u i oko kluba plašili se obistinilo

Objavljeno:

Užasne vesti za sve navijače Partizana...

Svi u klubu i oko njega su se zabrinuli posle povrede Marka Jankovića, a sada je i potvrđeno da se radi o teškoj situaciji.

Taman je Crnogorac uhvatio pravu formu, davao je golove i asistirao i onda se desio peh.

Nikola Jokić: Hej Riki, prijeo mi se nešto burek sa mesom, aj skoči po jedan 'leba ti! Jerebko će da časti jogurt! (VIDEO)

Lekar crno-belih Ilija Rosić je potvrdio portalu "Mozzartsport" da ofanzivcu sledi duža pauza, a kako stvari stoje, on će propustiti i Večiti derbi koji je na programu 13. novembra.

Janković je zadobio parcijalnu rupturu mišića trbušnog zida. U pitanju je specifična povreda, nalik onoj koju je pre nekoliko godina doživeo Lazar Marković igrajući za Partizan. Marko sigurno neće biti na raspolaganju za današnji susret sa Voždovcem, kao ni za nedlejni derbi za Vojvodinom, a neće putovati ni u Kijev, na gostovanje Dinamu. Povreda zahteva nekoliko sedmica pauze. Prepisana mu je terapija plazmom, videćemo da li možemo da ga osposobimo za sam finiš kalendarske godine - rekao je Rosić za "Mozzartsport".

Pešić je pročitao izjavu igrača Čuke koji je napravio penal nad njim: Nije mogao da mu prećuti, ali je odgovor bio ironičan! (FOTO)

To znači da od preostalih pet utakmica crno-belih do odlaska na zimsku pauzu Marko Janković sigurno neće igrati prve tri, a u opasnosti je da propusti i poslednje dve: gostovanje Napretku (10. decembra) i večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Humskoj 1 (13. decembra).

BONUS VIDEO: Stefan Peno posle pobede Srbije nad Gruzijom

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.