Da li ste ovo očekivali? Smena trenera pred DERBI u Humskoj! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

standard

Da li ste ovo očekivali? Smena trenera pred DERBI u Humskoj! (FOTO)

Zanimljivo je kako se ovo ponavlja iznova i iznova

Objavljeno:

Uprani odbor Vojvodine je na tročasovnoj sednici razrešio Vladimira Buača dužnosti šefa stručnog štaba profesionalnog pogona i na to mesto postavio Zorana Vasiljevića, dojučerašnjeg prvog pomoćnika Buača.

NIJE TRAGIKOMEDIJA, NEGO EPIDEMIJA: Šta se, dođavola, dešava srpskim sudijama?! Iz kola u kolo, iz meča u meč, greške su sve skandaloznije! (VIDEO)

- Imajući u vidu poslednje rezultate kao i činjenicu da je Buač ponudio ostavku, razrešili smo Buača dužnosti i ujedno mu izrazili zahvalnost što je u jednom od najtežih trenutaka u klubu prihvatio odgovornu dužnost. To veoma cenimo i za njega u Omladinskom pogonu uvek ima mesta. Zoran Vasiljević će voditi ekipu do daljnjeg- kaže Dušan Vlaović, predsednik novosadskog superligaša.

SRAMOTA! Podivljali hrvatski huligani veličali ratnog zločinca, pa napali Bošnjake! Dokle više ovo da se dešava?! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

On je takođe potvrdio da će Vojvodina u najskorije vreme imenovati sportskog direktora, šefa skauting službe i šefa stručnog štaba.

SRBIJA SAZNALA RIVALE ZA SVETSKO PRVENSTVO! (FOTO)

- Razmatrali smo i pitanja vezana za zimski prelazni rok u kome ćemo, koliko to bude moguće, pokušati da pojačamo ekipu na nekim pozicijama. Sve to biće u saradnji sa novim sportskim direktorom i trenerom, koji će uskoro biti imenovani. Takođe, nadamo se da će pitanje deblokade klupskog računa, koje se već duže rešava, uskoro biti završeno što bi omogućilo normalno funkcionisanje kluba- rekao je Vlaović.

Podsetimo, i prošli put je Voša ostala bez trenera pred derbi sa Partizanom. Ovo postaje tradicija...

ZVANIČNO: Novak je objavio ime svog novog trenera! U pitanju je dobro poznati teniski as! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.