Objavljene su cene karata za Večiti derbi u Humskoj! Moraćete dobro da odrešite kesu...
Foto: Dado Đilas

malo li je?

Objavljene su cene karata za Večiti derbi u Humskoj! Moraćete dobro da odrešite kesu...

laznice se mogu kupiti uz lični dokument sa slikom

Objavljeno: 18:58h

U susret predstojećem Derbiju, koji je zakazan za sledeću sredu, 13.12.2017. g. sa početkom u 19.00 časova, FK Partizan je odredio cene ulaznica:

• Jug/ Sever 700 rsd • Istok/ zapad, bočni delovi tribina 1000 rsd • Istok/ zapad centralni delovi tribina 1500 rsd • Mesto u lozama stadiona 6000 rsd

NEZAPAMĆENI SKANDAL U PREMIJER LIGI! Najbolji engleski sudija priznao: Namerno sam SABOTIRAO Totenhem da bi Lester bio šampion! (VIDEO)

Prodaja ulaznica za sektore na stadionu koji su namenjeni navijačima FK Partizan počeće od sutra kroz prodajnu mrežu Tiketlajna:

Izašao spisak reprezentacije za prijateljsku sa Katarom! Imena na njemu će šokirati Delije i Grobare! Ali pozitivno! (FOTO)

– Tiketlajn Šop, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1 (lokal 46) radnim danima 09:00 – 18:00časova i subotom 10:00 -16:00 časova.

– Putem sajta www.ticketline.rs

– Telefonom na broj 011.20.30.570

ZOVU GA PREDATOR, ON JE NAJOPASNIJI ČOVEK NA SVETU: Svi ga se plaše, a do pre 4 godine bio je BESKUĆNIK! (VIDEO)

Ulaznice se mogu kupiti uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka…) maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri.

Sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč.

Prodaja ulaznica za sektore namenjena gostujućim navijačima će se odvijati na stadionu Rajko Mitić, o čemu će zainteresovani kupci biti pravovremeno obavešteni.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.