Partizan će i treći put juriti Zvezdinog ubicu i zlatnog Orlića, a još jedan bivši igrač je postao meta za zimsku transfer pijacu! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

radi se na pojačanjima u Humskoj

Partizan će i treći put juriti Zvezdinog ubicu i zlatnog Orlića, a još jedan bivši igrač je postao meta za zimsku transfer pijacu! (VIDEO)

Crno-belima će biti neophodna pojačanja, ali i zamene za igrače koji će otići tokom januara

Objavljeno:

I u Partizanu su posle 156. večitog derbija spustili zavesu na fudbalski teren za ovu godinu, ali su se već okrenuli predstojećem zimskom prelaznom roku kada se može očekivati dosta promena u timu Miroslava Đukića.

Veliki broj igrača crno-belih nalazi se na listi želja brojnih stranih klubova i moglo bi se očekivati i da nekolicina njih napusti Humsku i zato bi trebalo dovesti i zamene i dodatno pojačati ekipu.

Već je javnosti opšte poznato da crno-beli žele da vrate Radosava Petrovića, kao i da imaju želju da vrate na pozajmicu Aleksandra Mitrovića, što je na prilično drugačkom štapu.

foto: Dado Đilas

Međutim, to nije sve od igrača koje u Humskoj žele ponovo da vrate u svoje jato. Jedan od bivših igrača koji je takođe na listi želja jeste Antonio Rukavina kome su neophodne utakmice kako bi se što bolje spremio za predstojeći Mundijal.

Takođe, opet se aktivirala priča oko dve stare želje kluba iz Humske - Saše Zdjelara i Žerara Goua.

foto: Saša Pavlić Koky

Zlatni "orlić" je dobio odrešene ruke u Olimpijakosu da pronađe novi klub i sredinu gde će igrati, dok je napadač iz Obale Slonovače u već nekoliko prelaznih rokova figurirao kao potencijalno pojačanje Partizana.

Njega su dobro upamtili navijači Crvene zvezde kada je nosio dres Kairata i "ubio" crveno-bele u kvalifikacijama za Ligu Evrope pre tri godine.

BONUS VIDEO: Nenad Čanak predstavljen u Partizanu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.