PARTIZANOVA POTERA ZA DESNIM BEKOM: Da li će on i treći put obući crno-beli dres?! Sad je glavna opcija!
Foto: Dragana Udovičić

Opet u prvom planu

PARTIZANOVA POTERA ZA DESNIM BEKOM: Da li će on i treći put obući crno-beli dres?! Sad je glavna opcija!

Usled poteškoća sa prvim željama, u Humskoj su se okrenuli još jednom svom bivšem fudbaleru koji je već dva puta igrao za Partizan

Objavljeno:

Partizan je u potrazi za desnim bekom ove zime, ali izbor im je iz dana u dan sve suženiji.

Žele crno-beli da vrate iskusnog Antonija Rukavinu iz Viljareala, ali ih sprečava u tome mnogo jak ugovor koji ima reprezentativac Srbije, pa su se zato okrenuli nekim drugim svojim bivšim igračima.

Kao opcija se bio u jednom momentu javio i Miladin Stevanović, ali je on otišao u Čukarički posle raskida saradnje sa Kajzerijem, te je zbog toga u prvi plan iskočio Nikola Aksentijević.

foto: Saša Pavlić Koky

Sada već iskusni desni bek bi mogao po treći put u karijeri da obuče dres voljenog kluba u kome je ponikao, nakon što je ove jeseni igrao zaista odlično u Radničkom iz Niša sa kojim ima ugovor do kraja 2018. godine.

Aksentijević je karijeru počeo u Humskoj i posle sjajnih igara prešao u Vitese, gde se nije naigrao. Usledio je povratak na pozajmicu u Partizan, ali tada nije uspeo da se nametne pa je fudbalsku sreću tražio u OFK Beogradu, Vojvodini, Muskronu i Apolonu, sve dok nije stigao do Niša.

Koliko je bio dobar tokom prvog dela sezone govori i to da ga je Mladen Krstajić zvao i u reprezentaciju naknadno, da putuje na meč sa Južnom Korejom.

BONUS VIDEO: Nenad Čanak predstavljen u Partizanu

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.